Zvezdan Terzić zadovoljan do sada učinjenim: Titula je najvažnija, a u Evropi smo konkurentni!
Foto: Starsport©

Još ako prođu milan

Zvezdan Terzić zadovoljan do sada učinjenim: Titula je najvažnija, a u Evropi smo konkurentni!

U tekućem prvenstvu Super lige Srbije ubedljivo smo prvi na tabeli sa devet bodova više od najvećeg rivala

Objavljeno:

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić zadovoljan je rezultatima ove sezone, izjavio je na Skupštini kluba.

- Što se sportskih rezultata tiče, mogu sa zadovoljstvom da konstatujem da je Crvena zvezda ove sezone po četvrti put uzastopno igrala grupnu fazu UEFA takmičenja i to veoma uspešno. Kao drugi u grupi Lige Evrope, iza nemačkog Hofenhajma, a ispred češkog Libereca i belgijskog Genta, plasirali smo se u nokaut fazu prolećnog dela takmičenja - rekao je Terzić.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

Terzić je zadovoljan i rezultatima u domaćem prvenstvu.

- U tekućem prvenstvu Super lige Srbije ubedljivo smo prvi na tabeli sa devet bodova više od najvećeg rivala. Imamo najbolji tim, igramo dobro, i uveren sam da ćemo osvojiti četvrtu šampionsku titulu zaredom, a to našem klubu nikada u istoriji nije uspelo. Važno je napomenuti da je ove sezone, šampionska titula važnija nego ikada ranije. Šampion dobija sve, drugoplasirani mrvice. Od ovog leta drugoplasirani iz naše lige ne ide u kvalifikacije za Ligu Evrope nego u utešnu Konferens ligu koja je trećerazredno takmicenje i po renomeu i po finansijskim UEFA bonusima - kazao je on.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

Terzić veruje da će se Zvezda izboriti sa svim problemima koji su posledica pandemije korona virusa.

- Nije ni nama lako, ali se borimo. I izborićemo se. Uspeli smo da zadržimo najvažnije igrače, pojačali smo se, servisiramo plate i igrački smo više nego konkurentni na evropskom nivou. Procena naše finansijske službe je da je klub zbog Korone ostao bez 20 miliona evra planiranih prihoda - izjavio je Terzić.

Crvenoj Zvezdi predstoji dvomeč u šesnaestini finala Liga Evrope sa italijanskim Milanom, 18. februara u Beogradu i 25. februara u Milanu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.