KONTE POKAZAO SREDNJAK DIREKTORU JUVENTUSA: Anjeli ga zasuo psovkama i uvredama! Sramne scene na meču Inter - Juve!
Foto: Printscreen/Twitter

derbi

KONTE POKAZAO SREDNJAK DIREKTORU JUVENTUSA: Anjeli ga zasuo psovkama i uvredama! Sramne scene na meču Inter - Juve!

Kamere su sve to zaobeležile

Objavljeno: 11:04h

Derbi Italije u revanšu polufinala nacionalnog kupa obeležile su velike uvrede između trenera Intera Antonija Kontea i gazde Juventusa Andree Anjelija. Nakon meča na "Alijanc Areni" u Torinu, Anjeli je uhvaćen kako upućuje teške reči strategu Intera.

Prvi čovek Stare dame navodno je Konteu uzvikivao "Odj.., umukni ser...", posle čega je trener Intera izjavio da bi čelnici Juventusa morali da povedu računa o ponašanju.

- Trebalo bi da budu pristojniji. Potrebno im je više sportskog duha i poštovanja za one koji rade - rekao je Konte nakon meča.

Ipak, već tada se znalo da temperamentni strateg nije cvećka u ovom obračunu, a to su potvrdile i kamere koje su uhvatile nepristojni gest Interovog trenera na poluvremenu. Konte je prilikom izlaska sa terena pokazao srednji prst u pravcu Juventusovih direktora, što ih je očigledno ozbiljno razbesnelo.

Iako se radilo "samo" o polufinalu Kupa Italije, ova dešavanja jasno pokazuju kolika tenzija vlada između dve strane. Sledi ozbiljna bitka za šampionsku titulu, u kojoj u ovom trenutku prednjači Milan, ali su Inter i Juventus prilično blizu, a tek treba da se uđe u paklenu završnicu.

Ostaje da se vidi kakve će sankcije biti za ovakvo ponašanje aktera sinoćnog derbija, ali je jasno da ovakva dešavanja najviše pogoduju Milanu. Rosoneri za razliku od ljutih protivnika očigledno imaju potpunu mirnoću u svojim redovima i to bi moglo da bude ključno u borbi za "skudeto".

Stara dama ove sezone nije dominantna kao prethodnih, ali je ipak došla u situaciju da se bori i za trofej Kupa Italije. Nerazurima je sada preostala samo bitka za šampionsku titulu, pošto su iz Lige šampiona eliminisani već u grupnoj fazi, a sada ih je na putu ka drugom trofeju zaustavio ljuti protivnik. Konte je od početka sezone pod velikim pritiskom, jer je jasno da odavno nije imao ovako kvalitetan tim na okupu. Ipak, do sada nikako nije uspeo da pretoči u konkretne rezultate.

(Espreso/Mozzart)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.