PALMA NASTAVLJA KAMPANJU ZA PUBLIKU NA STADIONIMA: Postavio pitanje Ministarki Dariji o utakmici Zvezda - Milan
Foto: Prentscren

Za sada je nerealno

PALMA NASTAVLJA KAMPANJU ZA PUBLIKU NA STADIONIMA: Postavio pitanje Ministarki Dariji o utakmici Zvezda - Milan

Dragan Marković Palma je poslednjih dana jedan od glavnih zagovarača da se dozvoli publika na meču između Crvene zvezde i Milana

Objavljeno:

Na sednici Kriznog štaba danas je odlučeno da sve mere ostaju do daljeg, ali se razgovaralo i o temi da se na meč Lige Evrope Crvena zvezda i Milan pusti određen broj navijača. Ipak, odlučeno je da to sada realno nije izvodljivo i da na ovom susretu neće biti navijača.

Povodom toga u Skupštini se ponovo povela polemika oko toga da li treba gledaocima omogućiti da budu deo spektakla.

Dragan Marković Palma je poslednjih dana jedan od glavnih zagovarača da se dozvoli publika na meču između Crvene zvezde i Milana. Pa je i ovoga puta uputio pitanje ministarki Dariji Kisić Tepavčević da li postoji mogućnost da se ipak usvoji odluka UEFA da na meču Zvezda - Milan bude 30 odsto kapaciteta stadiona.

- Moje pitanje za resornu ministarku je kakvo je njeno mišljenje o tome da naš Krizni štab usvoji oduku UEFA da na fudbalskoj utakmici Crvena Zvezda - Milan bude popunjena trećina kapaciteta stadiona "Rajko Mitić" uz poštovanje distance. Ja znam da će sada određen broj stručnjaka iz oblasti medicine da kaže "zdravlje i život su najvažniji". I jeste tako, ali ima nešto što se zove svakodnevni život i porodice. Takođe, sport spaja ljude i mladim ljudima idoli treba da budu na sportskim terenima, a ne oni koji su poslednjih nekoliko dana završili tamo gde im je mesto. Uvek postoji rizik, ali da pokušamo da smanjimo rizik, a da publike ipak bude na stadionu koliko je moguće. Takođe da vidimo da li neke epidemiološke obaveze mogu da prerastu u preporuke - upitao je Palma za skupštinskom govornicom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.