PARTIZAN SLAVIO U KONTROLNOM MEČU: Omladinci strelci protiv Teleoptika!
Vanja Vlahović, Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

položili test

PARTIZAN SLAVIO U KONTROLNOM MEČU: Omladinci strelci protiv Teleoptika!

Prve minute su odigrali Terzić i Đorđević

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana koji tokom vikenda nisu učestvovali u pobedi nad Napretkom (3:0) odigrali su kontrolni meč sa Teleoptikom.

Trener Aleksandar Stanojević je iskoristio ovaj susret da dâ šansu rekonvalescentima, najtalentovanijim omladincima, ali i igračima koji nisu putovali na pripreme u Tursku.

Crno-beli su ostvarili pobedu od 2:0, a strelci su bili omladinci Mihajlo Petković i Vanja Vlahović koji imaju po 16 godina.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Ovom prilikom su debitovali pojačanje na poziciji krilnih napadača Nikola Terzić i štoper Mateja Đorđević.

Ovakvi mečevi bi i ubuduće trebalo da budu praksa kako bi se razvijao potencijal cenjene škole čiji su najnoviji veliki produkti Strahinja Pavlović i Nemanja Stevanović, ali i kako bi se jačala konkurencija u prvom timu.

Sastavi:

PARTIZAN: Popović, Živković, Ostojić, Purić, Urošević, L. Pavlović, Smiljanić, D. Stojković, Čolić, Terzić, ŠtulićDrugo poluvreme: Popović, Lutovac, Ostojic, Djordjević, Brezančić, Smiljanić. L. Pavlović, Baždar, Petković, Vlahović, Milovanović. Trener: Aleksandar Stanojević

TELEOPTIK: Slavković, Simunović, Djurković, Subotić, Minić, Momčilović, Blagojević, Knežević, Dragić, Marković, AdamovićDrugo poluvreme: Kašić, Krstić, Obradović, Todorović, Stojčevski, Jevtić, Pelemiš, Trobok, Mugoša, Lekić, Stakić. Trener: Albert Nađ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.