LALATOVIĆ OPET OŠTRO PO UPRAVI VOJVODINE: Niko vas ne voli i ne poštuje, katastrofa je u klubu!
Foto: Printscreen/Youtube/Fk Vojvodina

igrači su rastrojeni

LALATOVIĆ OPET OŠTRO PO UPRAVI VOJVODINE: Niko vas ne voli i ne poštuje, katastrofa je u klubu!

Sve što su obećali to nisu ispunili i jednostavno to je igra mačke i miša

Objavljeno:

Nenad Lalatović nastavlja po starom da govori protiv uprave Vojvodine, razlog su neizmirene obaveze prema igračima i ostalim radnicima u klubu.

Na to se nadovezuju i najava štrajka igrača, ako u skorije vreme se nešto ne promeni.

- Mene ne možete da prevarite, nema rezultata. Vidiš da te niko ne voli, da te niko ne poštuje, da ti se niko ne javlja, da ti igrači okreću leđa (čelnicima kluba prim.aut), da je katastrofa u klubu. Okreneš se i odeš.

- Sve što su obećali to nisu ispunili i jednostavno to je igra mačke i miša. To je stvarno sramota, očigledno je najveći problem u njima samima. Između sebe pričaju, između sebe se kriju. Obećavaju - rekao je Lalatović.

FK Vojvodina, Nenad Lalatović
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Objasnio je da se igrači ne osećaju dobro, što se videlo i na terenu.

- Igrači su rastrojeni, to se videlo protiv TSC (tim iz Bačke Topole slavio sa 1:0 prim. aut). Jednostavno, ja sada biram reči… Niko ne sme da piše, svi se plaše da rade ozbiljno svoj posao, da napišu istinu, ljudi rade za džabe. Objasnio je da su fudbaleri potpuno demoralisani.

- Moji igrači su zaslužili da im se debelo neko izvini. Igrači su razočarani, ne žele nikog da vide. Pored Srbijagasa, Bajatovića, pored grada Novog Sada, toliko moćnih firmi u Novom Sadu… Mi želimo da igramo Evropu. Neverovatne stvari, ali to je istina - rekao je između ostalog Lalatović za novosadski portal 021.rs.

Igrači Vojvodine su u međuvremenu odustali od štrajka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.