BARSELONU 'KRTICA' UNIŠTAVA: Procurile nove poverljive informacija, nova žrtva je njihov najveći talenat!
Foto: EPA/Alberto Estevez

razara ih

BARSELONU 'KRTICA' UNIŠTAVA: Procurile nove poverljive informacija, nova žrtva je njihov najveći talenat!

Otkriveno je kako je mlada nada Barselone imala dodatnu operaciju na kolenu u januaru

Objavljeno:

Barselona u poslednje vreme ima mnogo problema sa krticama unutar kluba.

Pre nekoliko dana list El Mundo je dobio detalje o ugovoru Lionela Mesija vrednom 555 miliona evra, što je izazvalo brojne komentare, a danas se pojavila još jedna poverljiva informacija iz kluba.

Ovog puta je 'žrtva' mladi Ansu Fati. Otkriveno je kako je mlada nada Barselone imala još jednu operaciju na kolenu u januaru i to zato što njegov oporavak od prve operacije nije išao baš najbolje.

Činjenica da je ova informacija izašla u javnost poprilično je pogodila zvezdu Barse. Nije srećan što je sve 'procurilo' u javnost i vidno je uznemiren.

Informaciju o njegovom sporijem oporavku u ponedeljak je objavio madridski list AS, a TV3 je danas otkrio da je bila i druga operacija i da postoji mogućnost i za treću intervenciju.

Očigledno da u katalonskom klubu postoji krtica i neverovatno je da se ovako poverljive stvari tek tako pojavljuju u javnosti. Sumnja se na ljude bivšeg predsednika Bartomeua koji na ovaj način destabilizuje klub uoći novih izbora.

Fati je u novembru povredio ligamente levog kolena i odmah je završio na operaciji, ali ispostavilo se da ona nije dobro odrađena i nije mogao da se vrati normalnom trenažnom procesu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.