UTAKMICE KOD KUĆE SU NAM BITNIJE, ALI SE NEĆEMO PREDATI PROTIV PARTIZANA! Trener Napretka hoće bodove iz Beograda!
Foto: Starsport©

superliga srbije

UTAKMICE KOD KUĆE SU NAM BITNIJE, ALI SE NEĆEMO PREDATI PROTIV PARTIZANA! Trener Napretka hoće bodove iz Beograda!

Đuričić je otkrio da će sutra utakmicu u Humskoj početi Luka Laban, dojučerašnji kapiten kadetske ekipe koji je prekomandovan u prvi tim

Objavljeno: 17:28h

Trener fudbalera Napretka Milan Đuričić izjavio je da se njegov tim neće unapred predati protiv Partizana na meču 20. kola Superlige.

Crno-beli sutra do 17 sati u Humskoj dočekuju ekipu iz Kruševca.

- Ove godine ispada čak šest ekipa, što automatski znači da je 12 kandidata u opticaju. Prve tri utakmice u Kruševcu igramo sa Javorom, Inđijom i Radom, najvećim konkurentima u borbi za opstanak i ti susreti su nam prioritet. To ne znači da ćemo se protiv Partizana unapred predati, već idemo u Beograd da pokušamo da osvojimo bodove. Ne smemo dozvoliti da nam ekipa "sagori" na Topčiderskom brdu i da potom poklonimo bodove Javoru. Tu je ključna uloga stručnog štaba - rekao je Đuričić za klupski sajt.

FK Partizan, FK Napredak, Sejduba Suma
foto: Starsport©

Đuričić je otkrio da će sutra utakmicu u Humskoj početi Luka Laban, dojučerašnji kapiten kadetske ekipe koji je prekomandovan u prvi tim.

- Nema razloga da krijemo. Naprotiv, treba da se ponosimo. Biće tu još mladih igrača, svakako ćemo punu pažnju posvetili momcima iz podmlatka, iako nam je rezultat u ovom trenutku primaran. Labana sam selektirao u reprezentaciji 2014. godine. U prvom trenutku, kada sam došao u Napredak nisam ga prepoznao, porastao je, razvio se. Za svoje godine igra izuzetno zrelo. Uostalom, time što sam otkrio da ce biti starter na Topčiderskom brdu, sve sam rekao - zaključio je Đuričić.

(Espreso/ Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.