KO ĆE ISKEŠIRATI MILIONE ZA BENA? Crvena zvezda čeka višemilionsku ponudu s Bliskog istoka za krilnog napadača!
Foto: Starsport©

odlazak

KO ĆE ISKEŠIRATI MILIONE ZA BENA? Crvena zvezda čeka višemilionsku ponudu s Bliskog istoka za krilnog napadača!

Ben je nekoliko puta već bio na pragu odlaska i uvek se nešto izjalovilo

Objavljeno:

Napadač Crvene zvezde, El Fardu Ben ponovo se našao kao i u prethodnim mesecima pred izlaznim vratima kluba. Za njega su zainteresovani klubovi sa Bliskog istoka, iz Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Nakon dolazaka Bakajoka, Falka, Srnića, Odade pozicije su popunjene, a uskoro se i na teren vraća Aleksandar Katai, tako da je ostanak Bena pod znakom pitanja.

Jedan dogovor je bio postignut pre dve godine. Međutim, Ben je bio nezadovoljan uslovima koje mu je klub iz Saudijske Arabije ponudio i ostao je u Beogradu.

Ben 2019. nije nastupao u grupnoj fazi Lige šampiona, tada je i Zvezda tragično ispala u grupnoj fazi od Olimpijakosa primivši gol s penala u poslednjim minutima utakmice.

El Fardu Ben
foto: Starsport©

Na leto 2020. Bena je čekao novi potpis ali sada u Al Ahliju. Međutim, zbog previše stranaca u tom klubu to se nije obistinilo.

Posle šesti meseci, ponovo se pominje odlazak Bena na Bliski istok. Klubovi iz Saudijske Arabije su najzainteresovaniji. Nezvanično, Zvezda za obeštećenje traži dva miliona evra.

Prelazni rok u Srbiji traje još dva dana, tako da će ova realizacija biti poznata u narednih 48 sati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.