POLICIJA SE POVUKLA SA MARAKANE: Posle nekoliko sati blokade stadion Zvezde više nije pod opsadom!
Foto: Starsport©

završeno

POLICIJA SE POVUKLA SA MARAKANE: Posle nekoliko sati blokade stadion Zvezde više nije pod opsadom!

Zaposleni su dobili dozvolu da se vrate svakodnevnim obavezama i aktivnostima

Objavljeno:

Stadion "Rajko Mitić" više nije pod policijskom blokadom i zaposlenima je dozvoljeno da odu na svoja radna mesta i da se aktivnosti na i oko Marakane nastave.

Stadion Crvene zvezde je bio od ranih jutarnjih časova pod opsadom policije i žandarmerije koji su naoružani dugim cevima potpuno okružili čitav stadion, dok su sa svih strana bile parkirane marice, a zaposleni koji su već bili u prostorijama izbačeni napolje, dok su oni koji su došli kasnije morali da ostani van perimetra.

Marakana, Stadion Rajko Mitić, Policija, Žandarmerija
foto: Starsport©

Ova opsada Marakane bila je deo akcije MUP-a u saradnji sa BIA i Tužilaštvom za organizovani kriminal koja je započeta noćas i tokom koje su uhapšeni osumnjičeni za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva, među kojima su i vođe navijača Partizana Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković zvani Mare.

Kako se moglo čuti razlog što je Marakana bila blokirana jeste predostrožnost jer je istovremeno blokiran bio i stadion Partizana gde je policija pretresala prostorije Grobara, pa su rezervne snage, za svaki slučaj, raspoređene i oko Marakane.

Marakana, Stadion Rajko Mitić, Policija, Žandarmerija
foto: Starsport©

Ipak, nešto posle 11 časova oni su se povukli sa stadiona Zvezde i omogućili zaposlenima da se vrate svojim obavezama i da se nastave svakodnevne aktivnosti na stadionu.

To znači da će sada moći da se održe i jutarnji treninzi koji su bili odloženi.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.