NOVA DEŠAVANJA NA STADIONU PARTIZANA: Žandarmerija sklonila transparent Grobara sa južne tribine u Humskoj! (FOTO)
Foto: Starsport©

i dalje opsadno stanje

NOVA DEŠAVANJA NA STADIONU PARTIZANA: Žandarmerija sklonila transparent Grobara sa južne tribine u Humskoj! (FOTO)

Pripadnici policije i dalje vrše pretres i uviđaj u prostorijama koje je koristila navijačka grupa koju je predvodio Velja Nevolja

Objavljeno:

Još dešavanja sa stadiona Partizana, koji je kao i Marakana, potpuno blokiran usled policijske akcije koja traje od noćas širom Srbije, a u kojoj je uhapšeno 17 osoba, među kojima su i vođe Grobara Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i njegova "desna ruka" Marko Miljković Mare.

Jake policijske snage u saradnji sa BIA su okružile potpuno stadion u Humskoj i drže ga pod blokadom dok traje pretres prostorija koje pripadaju Grobarima, a koje je u stvari najviše koristila grupa Velje Nevolje.

velja nevolja
foto: Stefan Stojanović

Ujedno žandarmerija je skinula i transparent koji je obio okačen sa spoljne strane stadiona Partizana u kome se između ostalog prozivaju upravo policija i mediji.

- Mediji ćute na stanje u zemlji, migranti, silovanja, krađe i problemi. Naslovna strana svakoga dana, uvek su krivi navijači Partizana - pisalo je na transparentu koji je uklonjen.

1 / 4 Foto: Starsport©

Policijska akcija u saradnji BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal počela je noćas hapšenjima osoba koje su osumnjičene za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva.

- Kriminalna grupa koja je jutros razbijena je odgovorna za seriju najmonstruoznijihin zločina, možda i u nekoliko poslednjih desetina godina. Ova grupa se sve vreme krila se iza navijačke grupe Partizana, ali to nisu nikakvi navijači već obični kriminalci. Mi ćemo dokazati pojedinačnu ulogu svakog od njih, i nećemo tolerisati nikakve vidove kriminala - poručio je na konferenciji za medije u Palati pravde zamenik načelnika UKP i vršilac dužnosti SBPOK, Ninoslav Cmolić.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.