RADONJIĆ ODMAH OPLEO ČIM JE OTIŠAO IZ MARSEJA: Tamo se ništa nije znalo! Zato sam hteo da odem!
Foto: Printscreen/youtube/Hertha BSC

čuo se sa grujićem

RADONJIĆ ODMAH OPLEO ČIM JE OTIŠAO IZ MARSEJA: Tamo se ništa nije znalo! Zato sam hteo da odem!

Imam brzinu, igram sa obe noge, volim dosta da driblam, to su neke od mojih karakteristika

Objavljeno: 14:08h

Nemanja Radonjić, juče je potpisao sa Hertom, gde je stigao na pozajmicu iz Marseja do kraja sezone, uz pravo otkupa za obeštećenje od 12. 000. 000 evra.

Novi fudbaler Herte je danas predstavljen na konferenciji za medije.

Srpski fudbaler se nada da će u novom klubu imati više prostora da se dokaže, što nije imao u Olimpiku:

- Želeo sam da napustim Marselj, bio sam tamo dve i po godine. U poslednje vreme kad sam igrao, nisam bio siguran da ću i kada odigram dobro igrati i sledeću utakmicu. Bukvalno se ništa nije znalo, zbog toga sam najviše želeo da dođem u ovu ligu, ovaj klub, i nadam se da ću ovde igrati više.

Od Marka Grujića je o Herti čuo samo lepe stvari:

- Bila mi je velika želja da dođem ovde, zato što je u pitanju izuzetno veliki klub. Zato što mi se sviđa liga, koju sam stalno gledao preko televizije. Nadam se da ću pomoći ekipi da igramo što bolje. Nisam bio nikada u Berlinu, ovo mi je prvi put. Znam da je dosta srpskih reprezentativaca igralo ovde. U poslednjih par dana sam pričao sa Markom Grujićem, rekao mi je sve najlepše o klubu i gradu.

Kroz svetske medije je prošlog vikenda protutnjala vest da je prilikom postignutog gola protiv Monaka u sprintu trčao 37 kilometara na čas:

- Imam brzinu, igram sa obe noge, volim dosta da driblam, to su neke od mojih karakteristika. Spreman sam sto odsto, u Marselju sam odigrao četiri ili pet utakmica od starta. Nisam ni znao, tek posle utakmice sam video da sam trčao 37 kilometara na čas.

Nemanja Radonjić
foto: EPA/Sebastien Nogier

Što se tiče pozicije na terenu, Radonjić isitče da se dobro snalazi na obe strane terena, ali preferira da igra na levoj:

- Iskreno, više volim da igram po levoj strani. U poslednje vreme sam u Marselju to stalno igrao. U reprezentaciji me je selektor nekada stavljao desno, nekad levo. Suštinski mi je svejedno, ali više mi prija leva strana.

Plasman Herte na tabeli Bundeslige nije u skladu sa očekivanjima kluba i navijača.

- Pratim stalno Bundesligu, preključe sam baš ušao da vidim stanje na tabeli. Video sam da smo na 15. mestu, ali mislim da ćemo ostati u ligi, da imamo kvalitetan tim i da će biti sve u najboljem redu - rekao je Nemačkim medijima Nemanja Radonjić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.