MILAN POVEĆAO BALKANSKU KOLONIJU NA SAN SIRU: Maldini pred Zvezdu doveo ekstra talentovanog Srbina! (VIDEO)
Miloš Kerkez, Foto: Printscreen/Twitter

iz vrbasa u milano

MILAN POVEĆAO BALKANSKU KOLONIJU NA SAN SIRU: Maldini pred Zvezdu doveo ekstra talentovanog Srbina! (VIDEO)

Poslednjeg dana prelaznog roka u Italiji, Milan je realizovao transfer Miloša Kerkeza

Objavljeno:

Poslednjeg dana u Italiji, Milan je realizovao transfer 17-godišnjeg levog beka, Miloša Kerkeza.

Miloš je bio član mađarskog Đera, a njegovi kvaliteti zapali su za oko Paolu Maldiniju. On je Kerkeza dočekao u službenim prostorijama kluba u prisustvu sportskog direktora Rikija Masare.

Doček mladog fudbalera, jasno pokazuje koliko Milan od njega očekuje.

- Nema potrebe da naglašavam da smo počastvovani pozivom Milana, pre svih Paola Maldinija. Rekli su nam da će Miloša tretirati kao fudbalera seniorskog pogona i da će preostali deo sezone iskoristiti da se spremi kako bi na leto postao konkurencija Teu Ernandezu na poziciji levog beka. Eto izazova, prilike da radi i dokazuje se - rekao je Danijel Kapoši, menadžer Miloša Kerkeza.

Za početak je predviđeno da će Miloš Kerkez zaigrati u Primaveri (Liga mladih timova), a treniraće ga Federiko Đunti, a šansu za nastup u Seriji A, trebalo bi da dobije na leto.

- Zahvalan sam svim mojim trenerima u Đeru, pre svih Peteru Štarku i Šandoru Čatu, što su mi omogućili da dođem do ovog nivoa. U Đeru nisam samo napredovoa igrački, već sam i ljudski sazreo, što je posledica činjenica da sam trenirao sa starijima od sebe i što sam od Tamaša Priskina (aktuleni napadač Đera, op, au) naučio osnove profesionalizma. Nikad neću zaboraviti period u Đeru - rekao je Kerkez.

Miloš Kerkez je rođen u Vrbasu 7. novembra 2003. godine, a poseduje dvojno državljanstvo. Mađari su sigurni da će izabrati selekciju severnih suseda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.