ON JE ZAMENA ZA VLADIMIRA STOJKOVIĆA: Sigurno niste znali za ovu anegdotu - radi se o njemu i Crvenoj zvezdi!
Nemanja Stevanović u sredini, Foto: Dado Đilas

NEMANJA STEVANOVIĆ DOČEKAO ŠANSU

ON JE ZAMENA ZA VLADIMIRA STOJKOVIĆA: Sigurno niste znali za ovu anegdotu - radi se o njemu i Crvenoj zvezdi!

- Drago mi je da me navijači vole i podržavaju. Nažalost, sada ih nema, pa sam aplauz dobio od zaposlenih u klubu, novinara i igrača koji nisu bili u protokolu - rekao je

Objavljeno:

Samo četrdeset minuta pre početka utakmice 13.kola Linglong Tire SLS FK Partizan – FK Mačva došlo je do prinudne izmene među stativama crno-belih, a sve usled lošeg zdravstvenog stanja kapitena Vladimira Stojkovića prouzrokovanim virusom Covid-19.

Kao i mnogo puta do sada, bez pogovora ga je zamenio i mrežu i ovog puta sačuvao golman Nemanja Stevanović.

O utakmici i Partizanu Nemanja govori za sajt Partizana.

- Uvek se radujem kad stanem na gol. Dešavalo se do sada da mnogo puta i uđem nezagrejan, ali jednostavno verujem u sebe, svoj rad i kad god mi se ukaže prilika ja ću je iskoristiti - kaže Stevanović.

Postoji i jedna anegdota vezana za tvoju zamenu?

- Kada se Stojke povredio tokom polufinala Kupa Srbije, koje smo igrali sa Večitim rivalom ja sam morao da uđem. Kada sam prolazio pored šefa Miloševića video sam da me gleda i traži očima potvrdu da mogu. Ja sam zaista uvek siguran u sebe i samo sam se nasmejao i namignuo mu u prolazu, kao znak da ne brine ništa - sa osmehom se priseća Stevanović.

I sada si zamenio Stojkovića skoro pred početak utakmice sa Mačvom?

- Stojke i ja se baš družimo, odlično smo drugari i svi uz Popa (Aleksandar Popović prim.aut.) imamo za cilj da mreža Partizana ostane mirna. On je naš kapiten i uvek je uz nas i kad brani i kad ne brani. Žao mi je što je dobio Covid-19, kao što bi nam bilo žao da se to desilo bilo kome od nas. Kada je medicinska služba definitivno donela odluku da Stojke ne može da nastupa, a to je bilo nekih 10 minuta pred zagrevanje, bez razmišljanja sam bio spreman. Ja sam zaista bio strpljiv, uvek sam verovao u sebe i drago mi je da sam do sada uvek opravdao poverenje. Naravno i golman primi gol, sve je to normalno, ali se trudimo da tih golova bude što manje.

Na poluvremenu utakmice sa Mačvom dobio si veliki aplauz pri ulasku u tunel.

- Drago mi je da me navijači vole i podržavaju. Nažalost, sada ih nema, pa sam aplauz dobio od zaposlenih u klubu, novinara i igrača koji nisu bili u protokolu. Osetio sam to posebno kada sam ovog leta zamalo napustio Humsku. Zaista dajem trista posto sebe na treninzima i utakmicama i mislim da to oni prepoznaju. Znate dobro da sam i sa klupe dobijao žute i crvene kartone zbog rasprave tokom utakmice kada sam mislio da smo bili oštećeni, tako da oni prepoznaju moju ljubav prema Partizanu.

Dolaskom Stanojevića na golu se smenjujete sva trojica golmana?

- Dolaskom šefa Aleksandra Stanojevića svi mnogo više učestvujemo u radu sa ekipom što mi se posebno dopada. Ali, ovom prilikom moram da pozdravim našeg trenera golmana Nemanju Jovšića uz kojeg sam mnogo napredovao, posebno kad je reč o nekim taktičkim detaljima.

Može li Partizan da vrati svoju slavu?

- Naravno! Ovo su velika iskušenja za nas, ali videćete izaćićemo jači! Neki maler nas poterao, od povreda do bolesti igrača. Dajte nam samo malo vremena da sve dođe na svoje mesto. Ovo je sada, kao kada se rasturi mozak da bi se sve složilo kako treba u još lepšu sliku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.