MARADONINA ĆERKA REAGOVALA ZBOG ZGRAŽAVAJUĆIH SNIMAKA LEKARA: Povratila sam! Tražim od Boga da izvrši pravdu!
Foto: Printscreen/Twitter/@ESPNArgentina

Reakcija porodice

MARADONINA ĆERKA REAGOVALA ZBOG ZGRAŽAVAJUĆIH SNIMAKA LEKARA: Povratila sam! Tražim od Boga da izvrši pravdu!

Nakon što su objavljeni audiozapisi i poruke, reagovala je i Maradonina ćerka Dalma

Objavljeno:

Smrt Dijega Maradone još uvek se istražuje, a neurohirurg Leopold Luke i psihijatar Avgustina Kosačov optuženi su za nemar i propuste u lečenju legendarnog Argentinca koji je preminuo 25. novembra 2020. godine.

Argentinski portal "Infobae" objavio je ekskluzivne audiosnimke i prepiske Leopolda sa Avgustinom i saradnicima tokom poslednjih minuta života Maradone.

Dijego Maradona, Đanina Maradona, Dalma Maradona
foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Reči i ton koje je koristio Luke šokirali su sve u Argenitni, a prema njima se može zaključiti da je bio mnogo zabrinutiji zbog moguće reakcije članova porodice nego zbog smrti legendarnog El Pibea.

Nakon što su objavljeni audiozapisi i poruke, reagovala je i Maradonina ćerka Dalma. Njegova najstarija ćerka oglasila se na Tviteru, napisavši da je povratila nakon što je čula razgovor između Luka i Kosačove.

Ali, na tome se nije zaustavila, jer je ukazala i na Matjasa Morlu - Maradoninog advokata kojeg optužuje da je odgovoran što je odabrao ovog lekara da brine o zdravlju njenog oca.

- Jedino što tražim od Boga je da se izvrši pravda - napisala je Dalma koja je poručila da se neće zaustaviti na tom putu.

Kako tvrde argentinski mediji, na osnovu dosad prikupljenih dokaznih materijala, Luke i Kosačova mogli bi biti podvrgnuti novom ispitivanju u narednim danima i optuženi za ubistvo iz nehata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.