KRETENU, ČINI SE DA IMA SRČANI UDAR! DEBELI ODLAZI DOĐAVOLA! Pojavio se snimak lekara dok je Maradona umirao!
Foto: Printscreen/Twitter

Veliki skandal

KRETENU, ČINI SE DA IMA SRČANI UDAR! DEBELI ODLAZI DOĐAVOLA! Pojavio se snimak lekara dok je Maradona umirao!

Ušli smo u sobu, a Dijego je bio hladan, jako hladan. Pokušali smo ga oživeti i podići mu temperaturu, ali nismo uspeli

Objavljeno:

Smrt Dijega Maradone i dalje je jedna od glavnih tema u Argentini, a neurohirurg Leopoldo Luke i psihijatar Avgustina Kosačov našli su se pod istragom.

Njima se na teret stavlja način na koji su lečili Maradonu u poslednjim danima njegovog života, a istražitelji pokušavaju utvrditi jesu li njihovi postupci uzrokovali smrt legende.

Argentinski "Infobae" objavio je ekskluzivnu priču o događajima tokom poslednjih minuta Maradoninog života.

U tim trenucima optuženi doktori razmenjivali su poruke o tome što se događa.

- Ne brini, upravo sam na autoputu, kažeš da se čini da je mrtav? Objavi da je mrtav. Bario San Andres, moraš to da uradiš, znaš onu ulicu kojom stalno idemo? Idi njom do Italije i doći ćeš do Santa Marije de Tigre - govori Luke kolegama na snimku koji je objavio "Infobae".

Dijego Maradona
foto: EPA/ALEJANDRO PAGNI

Mnoge je iznenadila njegova mirnoća u glasu dok je razgovarao s kolegama u trenucima kad je umirala najveća sportska legenda u istoriji Argentine.

- Da, kretenu, čini se da ima srčani udar i da debeli odlazi dođavola. Nemamo pojma šta je uradio, na putu sam, dolazim - govorio je neurohirurg.

U međuvremenu je Avgustina Kosačova slala Luku tekstualne i glasovne poruke kako nacija reaguje na Maradoninu smrt i šta se govori u medijima.

- U ovom trenutku je s timom u hitnoj, oživljavaju ga, ali nemaju velike šanse. Hitna je zakasnila deset ili petnaest minuta - napisala je Kosačova.

Dijego Maradona, Mural, Beograd, Grafit
foto: Ataimages

- Ušli smo u sobu, a Dijego je bio hladan, jako hladan. Pokušali smo ga oživeti i podići mu temperaturu, ali nismo uspeli. Napustio sam sobu, ništa mi ne govore, pa sam otišao - govori Luke nakon odlaska iz Maradonine kuće i dodaje:

- To je to. Avgustina, to je ono što smo morali učiniti. Porodica je bila svesna svega, razgovarali smo. Neki pacijenti su jako teški. Javi mi samo kuda oni idu da ih pratim ako on slučajno preživi.

Tu je snimak prekinut, a nedugo nakon toga i službeno je objavljeno da je Maradona preminuo.

Treba istaći da snimak nije potpuno jasan, jer u jednom trenutku govore da je mrtav, a samo nekoliko sekundi kasnije tvrde da je živ, ali autentičnost snimka je potvrđena argentinskim medijima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.