GATUZO NEZADOVOLJAN TRETMANOM: Svakodnevno me šalju u klanicu!
Đenaro Gatuzo, Foto: EPA/Matteo Bazzi

smena

GATUZO NEZADOVOLJAN TRETMANOM: Svakodnevno me šalju u klanicu!

Đenaro Gatuzo, osvrnuo se na kritike

Objavljeno:

Trener Napolija, Đenaro Gatuzo, istakao je nakon pobede svog tima nad Parmom 2:0 da je stalno na meti kritika.

- Igrati protiv Parme nije lako. Uvek igra ju agresivno, stvaraju visoki presing. Ipak, odigrali smo dobro, svidelo mi se kako smo izgledali kao kolektiv. Osetili smo opasnost kad se to dogodilo. Video sam prave performanse čak iako smo prikazali manje tehnike nego inače - rekao je Gatuzo.

Dva vezana poraza u Seriji A, bili su povod za priču o smeni temperamentnog Italijana, ali ga te sumnje nisu pogodile.

- Svakodnevno me šalju u klanicu. Kao da smo pretposlednji klub u šampionatu. Neke kritike su i na račun igrača, ali generalno ne čitam šta se piše. Pobedili smo, ali ukoliko izgubimo naredne dve utakmice ponovo će ova tema biti na tapetu.

Gatuzo je naglasio njegov dobar odnos sa predsednikom kluba, Aureliom de Lautentisom.

- Uvek sam imao dobar odnos sa De Laurentisom, ali ne mogu da poreknem da nakon poslednjih 15-20 dana kod mene postoji razočaranje zbog svega što se desilo. Nisam licemer. Postoji veliko poštovane. Nikad nije dozvolio da mi bilo šta nedostaje. Ja sam njegov zaposleni, tražio sam mu Bakajoka i dobio sam ga. Ipak, po mom mišljenju sve je loše vođeno i tu stavljam tačku. Imao sam pozive drugih klubova, ali nisam išao na razgovore, nisam sebi dozvolio da sednem i pregovaram sa drugim timovima. Neke sastanke sam otkazao, na drugima se nisam pojavio jer sam osoba kakva jesam - rekao je strateg Napolija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.