KLOP RASPISAO KONKURS ZA NOVOG ŠTOPERA LIVERPULA: Traži se jeftin a kvalitetan
Jirgen Klop, Foto: Starsport©

najzad se setio

KLOP RASPISAO KONKURS ZA NOVOG ŠTOPERA LIVERPULA: Traži se jeftin a kvalitetan

Uprkos pobede protiv Totenhena, Liverpul i dalje ima problema na štoperskoj poziciji

Objavljeno: 09:45h

Liverpul je pobedom protiv Totenhema u derbiju 20. kola Premijer lige došao do prve pobede ove godine rezultatom 1:3 (0:1).

Klop ima problem sa zadnjom linijom tima. Iskusni štoper Virdžil van Dajk, povredio se u oktobru na meču protiv Evertona i najverovatnije će biti odsutan do kraja sezone. Gomez se povredio na treningu reprezentacije Engleske u novembru, a na štoperskoj poziciji je trenutno Fabinjo, čija je prirodna pozicija zadnji vezni.

Međutim, Fabinjo je juče propustio meč zbog povrede mišića, a nova nevolja, nastala je na poluvremenu, kada je Matip morao da napusti teren zbog povrede zgloba, a na teren je ušao Filips, koji nije beležio visoku minutažu.

Trenutno, štoperski tandem čine veznjaci Henderson i Fabinjo. Međutim, Klopu je jasno da mora pronaći iskusne štopere kako bi napao titulu u Premijer ligi, a tri dana pred kraj prelaznog roka, odlučio je da promeni planove.

- Neverovatno je šta nam se događa s odbranom. Moramo naći novog štopera. Ako znate nekog jeftinog i kvalitetnog, pošaljite mi poruku - izjavio je menadžer "Redsa" nakon što je ostao bez ijednog centralnog defanzivca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.