ARSENAL I DALJE BEZ KAPITENA! Arteta: Ne znam kada će se Obamejang vratiti na teren!
Foto: EPA/Cath Ivill

privatni problemi

ARSENAL I DALJE BEZ KAPITENA! Arteta: Ne znam kada će se Obamejang vratiti na teren!

Kapiten londonskog kluba je propustio prethodne dve utakmice

Objavljeno:

Fudbalski klub Arsenal neće još neko vreme moći da računa na najboljeg igrača Pjer-Emerik Obamejanga, ali trener Mikel Arteta nije danas mogao da kaže kada će se kapiten vratiti u tim.

- Obamejang je morao da pruži podršku svojoj porodici i treba da bude sa njima - rekao je Arteta, odgovarajući na pitanja britanskih medija o tome da li je Obamejang napustio Veliku Britaniju.

Pjer-Emerik Obamejang
foto: AP

Mediji su izvestili da je Obamejang napustio državu da bi pružio podršku bolesnoj majci i da mu po povratku sleduje obavezni karantin zbog koronavirusa.

Gabonac je propustio poslednje dve utakmice Arsenala, obe protiv Sautemptona (poraz u FA kupu i pobedu u prvenstvu), a verovatno neće biti u timu ni u derbiju protiv Mančester junajteda u subotu.

- Ne znam (kada će se Oba vratiti na teren). Pričao sam sa njim i stvari deluju bolje, ali moramo da sačekamo i vidimo šta će biti - rekao je Arteta.

Pjer-Emerik Obamejang, Aleksandr Lakazet, FK Arsenal
foto: EPA/ Mike Hewitt

Menadžer "Tobdžija" je istakao i da su igrači pobedu na gostovanju "Svecima" u Premijer ligi posvetili svom kapitenu.

- To je ono o čemu uvek pričamo i što očekujemo jedni od drugih, kad neko ima teškoće da ga razumemo, zaštitimo, pružimo mu našu ljubav i budemo uz njega jer je to najpotrebnije.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.