ILIEV RAZRADIO BROJKE: Otkrio kako i koliko Partizan očekuje da zaradi na Sadiku! Idealno je da ode već ove zime...
Umar Sadik, Foto: Printscreen Youtube

umar puni kasu

ILIEV RAZRADIO BROJKE: Otkrio kako i koliko Partizan očekuje da zaradi na Sadiku! Idealno je da ode već ove zime...

Umar Sadik beleži sjajne partije u dresu Almerije, a Ivica Iliev je otkrio koliko bi Partizan potencijalno mogao da zaradi od toga

Objavljeno:

Umar Sadik beleži blistave partije u dresu Almerije, a navijači crno-belih se pitaju, koliko zaista Partizan može da zaradi od njegove prodaje.

Ivica Iliev je u intervjuu za ,,Arenu sport'' u Beleku, otkrio da bi Partizan mogao da inkasira više od 20 miliona evra.

- Partizan je napravio fantastičan posao, pre svih generalni direktor Miloš Vazura koji odlično vodi finansije kluba. Prodali smo Umara za 5 miliona i 40% od dalje prodaje, a još 3 miliona je fiksno ako Almerija uđe u Primeru. Ostalo bi onda još 10% uz bonuse od milion... U suštini, minimalna zarada je 9 miliona plus 10% što je najveći transfer u istoriji srpskog fudbala kada je stranac u pitanju. Potencijal njegove zarade je veliki, a najidealnije za Partizan je da ode već ove zime - rekao je on otkrivši u kom bi to slučaju Partizan najbolje prošao.

Vazura i Iliev
Vazura i Ilievfoto: Starsport©

- To nije možda sportski sa naše strane, ali najbolje bi bilo da ga prodaju, a oni ne uđu u elitni rang jer u tom slučaju Partizan može da prihoduje preko 20 miliona evra. Cifre se spominju između 40 i 60 miliona, skinulo bi se tu 5 miliona i onda 40% od transfera Partizanu! Zamislite to. Zvuči nerealno, ali to su činjenice i realnost, kada bi Španci to dozvolili - otkrio je Iliev.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.