PLATA OD MILION EVRA JE MALA ZA ONO ŠTO JE IMAO U KINI! Drulović kaže da je Piksi pravo rešenje za selektora!
Ljubinko Drulović, Foto: Beta

ima harizmu

PLATA OD MILION EVRA JE MALA ZA ONO ŠTO JE IMAO U KINI! Drulović kaže da je Piksi pravo rešenje za selektora!

Ljubinko Drulović je gostujući na Kurir televiziji govorio o eventualnom angažmanu Dragana Stojkovića Piksija na klupu Srbije

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Partizana, Benfike i selektor mlade reprezentacije, Ljubinko Drulović sa kojom je osvojio Evropsko prvenstvo u Litvaniji 2013. godine, gostovao je u ,,Pulsu Srbije'' na Kurir televiziji.

Drulović je ocenio da bi Dragan Stojković Piksi bio najbolje rešenje za klupu Srbije i raduje se njegovom povratku u srpski fudbal posle punih 15 godina.

- Piksi je dobro rešenje u ovom trenutku. Iako nije bio u Srbiji, dobro poznaje stanje u srpskom fudbalu, dobro poznaje situaciju sa svim igračima i naš mentalitet - rekao je Drulović.

Dragan Stojković, Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

Bivši selektor mlade reprezentacije ističe da Piksi ima harizmu koja je potrebna našoj reprezentaciji da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Takođe je istakao da je Dragan Stojković imao odličan ugovor u Kini, a da je plata od 1.000.000 evra godišnje znatno niža od plate koju je imao u Kini.

- Sigurno da plata od milion evra nije normalna u srpskim uslovima i u našem bližem okruženju, ali sigurno je da su u FSS pokušali da nađu kompromis koji je važan za obe strane, da bi Piksi došao na čelo srpske reprezentacije - zaključio je Drulović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.