ŠOK U AVIONU USRED PUTA SRPSKE REPREZENTACIJE ZA AMERIKU: Amerikanci odbili da izdaju vize našim fudbalerima!
Foto: FSS

neočekivana informacija

ŠOK U AVIONU USRED PUTA SRPSKE REPREZENTACIJE ZA AMERIKU: Amerikanci odbili da izdaju vize našim fudbalerima!

Zbog pooštrenih mera i propisa oko dolaska putnika iz Evrope "Orlovi" neće moći da uđu na tlo SAD

Objavljeno: 12:42h

Šok i to usred leta srpske reprezentacije ka Severnoj Americi!

Naša selekcija sastavljena od igrača iz Superlige Srbije je u četvrtak ujutru poletela na američku turneju na kojoj bi trebalo da odigra prijateljske utakmice sa Dominikanskom Republikom u Santo Domingu, a potom i sa SAD u Pasadeni.

Međutim, iznenada su se dogodili problemi, tačnije Amerikanci su odbili da izdaju vize srpskim fudbalerima i zabrane im ulazak u zemlju.

Ova situacija nije začuđujuća toliko jer je odavno propis u SAD da su zbog pandemije koronavirusa pooštrene mere oko dobijanja dozvola da putnici iz Evrope uđu na teritoriju SAD, mada s obzirom da je sve bilo ugovoreno još pre mesec dana činilo se da bi to tamošnji Savez trebalo da je dogovorio sa vlastima.

Našim igračima je trebalo da budu izdate vize u američkoj ambasadi u Santo Domingu, ali je stigla informacija da do toga neće doći, pošto SAD neće otvarati ambasadu.

Zbog toga su u FSS hitno počeli da traže neko alternativno rešenje, a čini se da bi umesto prijateljskog meča s Amerikancima, na kraju naša selekcija mogla da bude gost Paname i s njihovim nacionalnim timom odigra drugu prijateljsku utakmicu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.