DRAGAN ĐURIĆ OTKRIO: Terzić mi je rekao da ne poštuje čoveka koji nije bio u pritvoru!
Rispekt, Foto: Starsport©

razumeju se

DRAGAN ĐURIĆ OTKRIO: Terzić mi je rekao da ne poštuje čoveka koji nije bio u pritvoru!

Najvažnije je da za svaku grešku znam gde sam je napravio. A ima primera i gde sam namerno pogrešio - izjavio je bivši predsednik Partizana

Objavljeno:

Nekadašnji predsednik FK Partizan Dragan Đurić u intervjuu za Kurir je pričao o danima provedenim u zatvoru, i kako je taj period života uticao na njega.

Zanimljivo, ispričao je kako ga je po napuštanju pritvora pozvao sadašnji generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, koji je i sam jedno vreme bio iza rešetaka.

- Bio sam nekoliko dana u pritvoru, nema direktne veze s fudbalom, ali je posledica fudbala. Jedna od tri stavke koje su uticale na to je fudbal. Ovde u Srbiji se gleda da se uspešnom čoveku „skine glava“. Mislim da ništa od toga nije trebalo da se desi, ali je velika škola. Život je to - rekao je Đurić za Kurir.

I oni su bili u zatvoru: Terzić i Džajić
I oni su bili u zatvoru: Terzić i Džajićfoto: Printscreen/Youtube

- Sećam se, kada sam izašao, da me je pozvao Terzić, koji je ranije bio devet meseci zatvoren, od toga u samici proveo nekoliko meseci. To samo jaki ljudi mogu izdržati. Prvo što mi je rekao je: „To je život, ne poštujem čoveka koji nije bio u pritvoru.“ Ma, bio je Džaja, bio je Tito, mnogi veliki ljudi...

Dragan Đurić
foto: Dado Đilas

Đurić je istakao da ga je svaka greška koštala, ali da je naučio iz njih.

- Sve što sam grešio, koštalo me je. Da sam Partizan napustio godinu dana ranije, ne bih imao problem o kom sam vam sad pričao. Ali i to mi je dalo snagu. Greške su vrlo surove ako ne znaš gde si pogrešio. A ja znam gde sam grešio. Moji bliski prijatelji su mi rekli: „Uzeo si pet titula za pet godina, povuci se“, ali me je vuklo još i još. To je jedna od grešaka koje sam napravio.

- Najvažnije je da za svaku grešku znam gde sam je napravio. A ima primera i gde sam namerno pogrešio - izjavio je Dragan Đurić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.