INTER I REAL ZARATILI OKO DESNOG BEKA! U Madridu žele da iskoriste finansijske probleme Milaneza i vrate Marokanca!
Foto: EPA/JuanJo Martin

spor

INTER I REAL ZARATILI OKO DESNOG BEKA! U Madridu žele da iskoriste finansijske probleme Milaneza i vrate Marokanca!

Iz Reala su negirali da su bilo kako uslovili Inter oko pozajmice Hakimija

Objavljeno:

Inter ima ogromnih finansijskih problema pa je likvidnost milanskog kluba već odavno dovedena u pitanje.

Tako "Neroazuri" još nisu platili dogovorenu ratu Real Madridu za Ašrafa Hakimija što će "Kraljevi" pokušati da iskoriste i vrate Marokanca.

Inter je prošle nedelje saopštio da je s Realom dogovoreno da se prva rata plati najkasnije do 30. marta, međutim u Madridu su počeli da razmišljaju drugačije jer nisu dobili dovoljno garancija.

Negira navode medija: Florentino Peres sa trenerom Zidanom
Negira navode medija: Florentino Peres sa trenerom Zidanomfoto: AP

U milanskom klubu smatraju da su na vreme prijavili poteškoće u poslovanju i tako s razlogom dpobili odgođanje plaćanja.

Ipak, u španskom velikanu su drugačijeg stava pa se ne isključuje mogućnost da već sada vrate jednog od najboljih desnih bekova na svetu.

Ukoliko ne plate ratu do 30. marta, Interu preti ozbiljna kazna jer bi ostali bez licence za evropska takmičenja sledeće sezone što automatski donosi (nove) velike finansijske gubitke.

Inter
foto: EPA/Matteo Bazzi

Naime, prema UEFA-inom praviliniku do 31. marta svi klubovi koji apliciraju za evropska takmičenja su dužni da izmire dogovorene iznose za transfere koji su realizovani do 31. decembra.

Upravo je to razlog zašto je Inter tražio odgodu plaćanja do 30. marta kako bi tokom zime skupio potrebni novac, međutim problem je što "Crnoplavi" i dalje ne mogu da prodaju nikog od skupih igrača, pre svih Kristijana Eriksena.

Hakimi je igrao oba meča Intera protiv svog matičnog kluba ove sezone u Ligi šampiona, a Real je pobedio i u Madridu i u Milanu.

U zvaničnom saopštenju za javnost "kraljevksi klub" je demantovao da su postavljali bilo kakav uslov Interu.

- Informacije "Korijere Delo Sporta" o tenzijama između Reala i Intera nisu tačne. Real Madrid ni u jednom momentu nije zahtevao garancije od Intera kako se navodi u tekstu. Uslovi prelaska igrača su ugovoreni uobičajenim i normalnim ugovornim obavezama između dva fudbalska kluba. Mi smo kroz istoriju održavali sjajne odnose sa Interom iz Milana - stoji u saopštenju Real Madrida.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.