TORINO NIJE DAO EDERA ZVEZDI, A HOĆE NJEGOŠA: Sad crveno-beli njima zadaju iste muke u pregovorima!
Foto: Starsport©

Zvezdin Biser seli se na čizmu

TORINO NIJE DAO EDERA ZVEZDI, A HOĆE NJEGOŠA: Sad crveno-beli njima zadaju iste muke u pregovorima!

Pričalo se o Ederi, pominjali su se i neki drugi fudbaleri sa platnog spiska klubova iz Serije A, na kraju je izbor pao na Filipa Falkaa.

Objavljeno:

Prema saznanjima "Mozzart sporta" srpski šampion je u poodmakloj fazi pregovora sa Torinom oko prodaje bivšeg kapitena mlade reprezentacije Srbije Njegoša Petrovića.

Posao još nije završen, ali prema informacijama ovog portala čak su i najodgovornija lica sa Marakane tokom srede saopštila Petroviću da bi uskoro mogao da se otisne u inostranstvo.

Pominjala se i Parma, ali deluje da je Torino sudbina momka iz Krupnja razornog šuta. Torino je u ovom prelaznom roku prodao Milanu Sualija Meitea, i praktično otvorio vrata Serija A Njegošu Petroviću. Zvezdin vezista je igrač sličnih, može se reći čak identičnih karakteristika, kao Francuz sa pasošem Obale Slonovače.

Njegoš Petrović
foto: Starsport©

Crvena zvezda može da igra na kartu Torinove žurbe i činjenice da je gazdi Kairu voda odavno došla do grla.

Sa druge strane italijanski klub je svestan da je crveno-belima hitno potreban ozbiljan novac, i da dugo nije napravila ozbiljan izlazni transfer. U menadžerskom žargonu, trenutno je na snazi obaranje ruku.

Crvena zvezda je za Njegoša Petrovića tražila 3.000.000 evra i sitne procente od naredne prodaje. Torino je spreman da ide do 2.500.000 evra. Reklo bi se da nije u pitanju nepremostiva razlika, i da bi moglo da dođe do dogovora.

Podsetimo, crveno beli su želeli da iz ovog kluba dovedu Edera, ali na kraju je izbor pao na Filipa Falkaa.

Večiti derbi, Bibras Natho, Njegoš Petrović
foto: Starsport©

Petrović je stigao u Crvenu zvezdu leta 2019. godine. Plaćen je Radu 400.000 evra, uz Zvezdinu obavezu da Građevinarima uplati i 20 posto od naredne prodaje. Tačnije, Rad će dobiti postotak od Zvezdinog profita koji bi najmanje mogao da iznosi 2.100.000 evra.

Za Crvenu zvezdu Petrović je odigrao 51 utakmicu i postigao dva gola.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.