NEMA VIŠE NAJBOLJEG MESTA NA STADIONU ZA ŠAPONJIĆA: Srpski napadač odlučio gde će pokušati fudbalski da oživi!
Foto: EPA/Kiko Huesca

KLUB PO MERI

NEMA VIŠE NAJBOLJEG MESTA NA STADIONU ZA ŠAPONJIĆA: Srpski napadač odlučio gde će pokušati fudbalski da oživi!

U pitanju je pozajmica do kraja sezone, pošto ugovor 23-godišnjeg fudbalera sa Atletikom ističe 2022. godine

Objavljeno:

Mladi srpski reprezentativac Ivan Šapnjić i pored dobrog zalaganja u Atletiko Madridu, neće dobiti priliku. Za mladog Srbina neće ove sezone biti mesta u sastavu Diega Simeona zbog žestoke konkurencije na mestu napadača, pa će biti poslat na pozajmicu u Kadiz.

U pitanju je pozajmica do kraja sezone, pošto ugovor 23-godišnjeg fudbalera sa Atletikom ističe 2022. godine tako da, ako se i budu rastajali, realnije je da to učine na leto. A da bi se to i desilo Šaponjiću su potrebni minuti kako bi se preporučio novom klubu.

Mada, interesenato je bilo i sada, želela je Šaponjića Saragosa, u Primeri i Valjadolid i Selta, koja je dugo slovila kao favorit za njegov potpis. Sve dok Kadiz nije napravio prostor.

Istina, Šaponjiću ni u Kadizu neće biti garantovani minuti, prednost imaju Alvaro Negredo i Antoni Čolo Lozano, ali svakako ta konkurencija ne može da se meri sa onom iz Atletika i sigurno je da će Ivan odigrati više od 64 minuta koliko je ove sezone sakupio na tri utakmice u dresu Jorgandžija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.