ŠANSA ZA ŠAPONJIĆA: Dijego Košta iznenada zatražio raskid ugovora sa Atletikom!
Foto: EPA/Ballesteros

Simeone upao u problem

ŠANSA ZA ŠAPONJIĆA: Dijego Košta iznenada zatražio raskid ugovora sa Atletikom!

Verovatno će ipak Argentinac tražiti da mu se dovede novi napadač u januaru

Objavljeno: 11:39h

Dijego Košta je zatražio raskid ugovora s Atletiko Madridom u januaru. Španska "Marca" javlja da napadač želi da napusti klub iz ličnih razloga.

Klub ipak prvo želi da sedne za sto s napadačem i da zajednički postignu najbolji dogovor za sve zainteresovane strane. Naime, Atletiko bi hteo da proda Koštu u januaru kako bi nešto zaradio.

Njemu ugovor s klubom ističe na leto 2021. godine. Ipak, igrač želi da raskine saradnju kako bi što pre krenuo s rešavanjem problema u privatnom životu, van terena, koji su ga snašli, a koji nisu otkriveni u španskim medijima.

Dijego Košta
foto: EPA/Peter Powell

Košta, svakako, je ove sezone za Atletiko Madrid nastupio tek sedam puta i postigao dva pogotka. U senci je Luisa Suareza otkako je ovaj stigao iz Barselone prošlog leta.

Španski napadač se u Atletiko Madrid vratio u januaru 2018. godine kada je napustio Čelsi za 60 miliona evra. Ipak, po povratku u klub nije ispunio očekivanja i rastanak se čini kao najbolja opcija.

S obzirom na to da Dijego Simeone u napadu osim Suareza i Košte ima samo našeg napadača Ivana Šaponjića, odlaskom Košte bio bi primoran krenuti u kupovinu drugog napadača.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.