PAUNOVIĆ SPREMA OSVETU! U Redingu rešeni da se revanširaju rivalu za bolni poraz iz prvog dela sezone!
Foto: EPA/Tannen Maury

dodatni motiv

PAUNOVIĆ SPREMA OSVETU! U Redingu rešeni da se revanširaju rivalu za bolni poraz iz prvog dela sezone!

Vraća im se najbolji strelac

Objavljeno:

Reding kojeg sa klupe predvodi srpski strateg Veljko Paunović, večeras od 19 časova sastaje sa ekipom Koventrija u okviru 25. kola Engleskog Čempionšipa.

Fudbaleri Redinga će imati poseban motiv pred ovu utakmicu, jer im je u devetom kolu upravo Koventri naneo prvi poraz kod kuće ove sezone.

Pred ovu utakmicu trener Paunović je izjavio :

- Koventri je jako dobar tim, ali uvek idemo utakmicu po utakmicu i svaki put damo svoj maksimum. Bićemo spremni i trudićemo se da odigramo najbolje što umemo kako utakmica bude odmicala. Dve su bitne stvari koje moramo da izdvojimo iz odigranih mečeva, moramo da učimo iz njih i onda da primenimo te lekcije, ne samo kada ponovo izađemo na megdan tim ekipama, već za svaki meč koji je pred nama. Protiv svakog protivnika moramo biti fokusirani. Predstojeći meč će biti potpuno drugačiji za obe ekipe, u različitom delu sezone. Spremamo drugačiji pristup. Ovo je šansa za nas da popravimo šta nismo uspeli u prošlosti - kaže srspki strateg.

Na večerašnjoj utakmici Reding će biti oslabljen neigranjem povređenog Georga Puškaša, koji će biti van terena najmanje još mesec dana. Dok se u ekipu vraća treći strelac lige Lukas Žoaa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.