ZVEZDA NIJE IMALA NIKAKVU ŠANSU ZA SINKERNAGELA: Najveća želja crveno-belih završila u Engleskoj!
Foto: EPA/Mats Torbregsen

potpisao

ZVEZDA NIJE IMALA NIKAKVU ŠANSU ZA SINKERNAGELA: Najveća želja crveno-belih završila u Engleskoj!

Krilni fudbaler je shvatio da je najbolje za njega da karijeru počne od Čempionšipa

Objavljeno: 19:25h

Crvena zvezda definitivno nije mogla da uđe u trku za Filipom Sinkernagelom koga jeste jako želela, ali platežno nije mogla da isprati i na kraju je mladi Danac završio u Votfordu.

Već prvog dana Nove godine krilni fudbaler je potpisao ugovor na pet i po godina sa klubom koji je donedavno trenirao Vladimir Ivić i fotogtafisao se sa žuto-crnim dresom.

-. Fizički sam potpuno spreman uprkos neverovatnoj sezoni koja je iza mene. Prvi put je jedan klub iz severne Norveške osvojio titulu i oborili smo mnoge rekorde. Uništili smo konkurenciju i vrlo sam srećan što ću sarađivati sa novim trenerom. Njegov agresivni stil i napadački fudbal mi savršeno odgovaraju. Želim da doprinesem golovima i asistencijama i da pomognem klubu da se domogne Premijer lige - rekao je Danac u razgovoru za klupski sajt.

On je prethodne sezone bio udarni igrač Bodo Glimta koji je vodio do istorijske šampionske titule i na 28 prvenstvenih utakmica postigao 19 i spakovao 24 pogotka, čime je skrenuo pažnju na sebe brojnim evropskim klubovima.

Kao što rekosmo i Zvezda je bila među njima, ali je danski fudbaler izabrao ekipu koja se bori za plasman u Premijer ligu.

- Votford je najveći klub u Čempionšipu i poseduje najveće šanse da se vrati u Premijer ligu – samim tim nije bilo previse mozganja kod mene oko toga da li ću prihvatiti ponudu. Oduvek sam maštao da igram u nekoj od Liga petice i za mene, Votford pripada Premijer ligi - pojasnio je svoj izbor Sinkernagel.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.