JOVIĆ OTIŠAO U NEMAČKU, SOFIJA SKINULA MILOŠA BIKOVIĆA: Još je potrošila i 1.000.000 DINARA!
Foto: Printscreen Instagram

humanitarna akcija

JOVIĆ OTIŠAO U NEMAČKU, SOFIJA SKINULA MILOŠA BIKOVIĆA: Još je potrošila i 1.000.000 DINARA!

Uprkos poteškoćama sa kojima se svakodnevno nosi, Anđela živi dan po dan, slika, piše pesme, recituje, veseli se i najmanjim koracima napred i nada se najboljem

Objavljeno:

Verovatno nema srećnijeg čoveka od Luke Jovića koji je večeras postigao dva gola, a postao je i vlasnik jakne koju je Miloš Biković nosio u filmu i to sve na humanitarnoj aukciji na kojoj je pobedila njegova supruga Sofija Milošević i to za 8.500 evra (oko milion dinara).

Treba napomenuti da se u aukciju uključio i prvi reket sveta, Srbin Novak Đoković koji je ponudio 2.000 evra. Međutim, novac u humanitarne svrhe, za malu Anđelu Dimitrijević, na kraju će uplatiti Sofija Milošević, koja tvrdi da vredna jakna lepše stoji Luki nego Milošu.

Podsetimo, najpre je košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović sa ponudom od deset hiljada dolara pobedio na humanitarnoj licitaciji i dobio ključeve od "Lade", koju je u filmu vozio Bogdan Diklić.

Naime, Anđeli je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija, tip 2. Otežano, ali samostalno je koračala do pre tri godine. S obzirom da je u pitanju progresivna bolest, Anđela je od 2014. godine u invalidskim kolicima.

Uprkos poteškoćama sa kojima se svakodnevno nosi, Anđela živi dan po dan, slika, piše pesme, recituje, veseli se i najmanjim koracima napred i nada se najboljem.

(Espresors/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.