GROM IZ VEDRA NEBA: Zvezdi stigla ponuda od pola miliona za igrača kog NEMA NI NA MAPI!
Foto: Starsport©

iznenađenje

GROM IZ VEDRA NEBA: Zvezdi stigla ponuda od pola miliona za igrača kog NEMA NI NA MAPI!

Neočekivano

Objavljeno:

Sa Marakane je nedavno otišao Ričmond Boaći, a uskoro bi još jedan napadač mogao da napusti Crvenu zvezdu.

Reč je Nikoli Krstoviću, momku koji je ove jeseni zabeležio svega šest mečeva za crveno-bele, tačnije 196 minuta, a uspeo je da postigne i dva gola.

Na adresu Ljutice Bogdana je stigla ponuda od jednog belgijskog prvoligaša, ali nije poznato ime kluba, prenosi “Mozzart sport”. Zvezda ozbiljno razmatra da proda Krstovića, što je prilično neočekivano kada se uzme u obiz da je označen kao jedan od bisera kluba.

Belgijanci su spremni da plate pola miliona evra za transfer crnogrskog napadača, ali uprava Zvezde i dalje nije odlučila da li će prihvati ponudu i pustiti Krstovića da napusti klub.

Talentovani napadač je stigao na Marakanu 2019. godine iz Zete, očekivalo se da postepeno dobija šansu i vremenom zaduži “devetku”, međutim, nije uspeo da se izbori sa konkurencijom, pa je prosleđen na šestomesečnu pozajmicu u Grafičar, gde je bio do kraja prošle sezone.

Kada je reč o ovoj polusezoni, Stanković nije davao preveliku šansu Krstoviću, koji je svojevremeno bio najbolji strelac prvenstva Crne Gore.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.