LALATOVIĆ ISTERAO SVOJE: Stižu pare za igrače i zaposlene u Voši
Foto: Starsport©

lepe vesti

LALATOVIĆ ISTERAO SVOJE: Stižu pare za igrače i zaposlene u Voši

Pred početak treninga, igračima se obratio predsednik kluba Dragoljub Samardžić, koji im je poručio da će im zaostale plate, o kojima je trener Nenad Lalatović nekoliko puta govorio zahtevajući da se obaveze kluba prema timu i zaposlenima izmire

Objavljeno:

Fudbaleri Vojvodine su nastavili sa jakim radom na pripremama u Beleku.

Po idealnom vremenu i na odličnom terenu sportskog centra „Susesi“, crveno-beli su najpre uradili uobičajene vežbe zagrevanja, a potom, podeljeni u tri ekipe, naizmenično igrali na skraćenom terenu na dva gola.

Pred početak treninga, igračima se obratio predsednik kluba Dragoljub Samardžić, koji im je poručio da će im zaostale plate, o kojima je trener Nenad Lalatović nekoliko puta govorio zahtevajući da se obaveze kluba prema timu i zaposlenima izmire, biti isplaćene po povratku u Novi Sad, prenosi "Kurir".

Trening je propustio samo najmlađi član Vošinog tima Milan Majstorović, koji je osetio bol u predelu prednje lože, pa iz preventivnih razloga nije trenirao.

Fudbaleri Vojvodine će u utorak odigrati drugu prijateljsku utakmicu na pripremama u Beleku i to protiv ukrajinske Zorje.

(Espreso.co.rs)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.