BEŠIKTAŠ POKUŠAVA NA SVE NAČINE DA SE OTARASI LJAJIĆA: Stigla je i nova ponuda za pozajmicu!
Foto: Youtube / Printscreen

Transfer na pomolu

BEŠIKTAŠ POKUŠAVA NA SVE NAČINE DA SE OTARASI LJAJIĆA: Stigla je i nova ponuda za pozajmicu!

Iskusni vezista predstavlja veliko opterećenje za budžet kluba, a njegov doprinos više je nego skroman ove sezone

Objavljeno:

Srpski fudbaler Adem Ljajić već neko vreme ne može da dođe do izražaja u Bešiktašu, što je ovaj klub stavilo u razmatranje da što pre prodaju bivšeg Partizanovog asa.

Iskusni vezista predstavlja veliko opterećenje za budžet kluba, a njegov doprinos više je nego skroman ove sezone. Povremeni reprezentativac Srbije odigrao je tek 131 minut u prvenstvu i 72 minuta u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Poslednji put na terenu je bio još u novembru. Očekivano, učinak i nema. Bez gola ili asistencije.

- Pojavi se na treningu, ali ga napušta posle deset minuta govoreći da je povređen. To remeti disciplinu tima. Moramo da ga odstranimo iz ekipe što pre je moguće - citirao je "Fanatik" navodne reči trenera Jalčina izgovorene na sastanku sa predsednikom kluba Ahmetom Nur Čebijem.

Adem Ljajić, FK Bešiktaš
foto: EPA/ Jakub Galvak

I iz ovih reči moglo se naslutiti da je rastanak blizu...

Kako prenose neki italijanski mediji, rođeni Novopazarac bi mogao da se vrati na "Čizmu", a za njegove usluge se bore Verona i Đenova. Ipak, sa Bosfora stižu informacije da je čak realniji ostanak u Turskoj, jer je Sivas kontaktirao Bešiktaš i želi Ljajića da dovede na pozajmicu.

Oni su navodno spremni i da pokrivaju polovinu Ljajićeve plate koja nije uopšte mala i iznosi 3.200.000 na godišnjem nivou, što je i glavni razlog zašto srpski fudbaler ne želi da raskine ugovor s istanbulskim crno-belima.

Vremena za prelazni rok još ima, tako da ćemo veoma brzo saznati gde će nastaviti svoju karijeru Adem Ljajić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.