LJAJIĆ DOĐE NA TRENING, PA GA NAPUSTI POSLE 10 MINUTA: Treneru prekipelo, hoće da ga izbaci!
Foto: EPA/ Jakub Galvak

ne dopada mu se ponašanje

LJAJIĆ DOĐE NA TRENING, PA GA NAPUSTI POSLE 10 MINUTA: Treneru prekipelo, hoće da ga izbaci!

Čini se da srpski reprezentativac broji sitno u Bešiktašu

Objavljeno: 13:30h

Šta se dešava sa Ademom Ljajićem i šta će biti s njim?! O tome dolaze oprečne informacije iz turske, ali svi su saglasni u jednom - reprezentativac Srbije nije u prvom planu trenera Bešiktaša.

Samo 203 minuta je proveo ove sezone na terenu, što mu očigledno smeta, a kako kažu neke informacije čak i odbija da trenira pravdajući to povredom.

Istini za volju on jeste bio povređen zbog čega je preskočio mečeve protiv Fenerbahčea i Kašimpaše, trener Sergen Jalčin sada uverava javnost da računa na ofanzivnog vezistu, ali drugi izvori kažu drugačije.

foto: EPA/Tolga Bozoglu

- Pojavi se na treningu, ali ga napušta posle deset minuta govoreći da je povređen. Što remeti disciplinu tima. Moramo da ga odstranimo iz ekipe što pre je moguće - citira dnevnik "Fanatik" navodne reči trenera Jalčina izgovorene na sastanku sa predsednikom kluba Ahmetom Nur Čebijem.

Lekarski tim Bešiktaša navodno tvrdi da momak iz Novog Pazara nije povređen, te da je zdrav da igra.

Mišljenje o svemu tome je dao i legendarni igrač kluba.

foto: EPA/Sedat Suna

- Ljajić dosta toga može da donese Bešiktašu, ali njegovi problemi su druge prirode. Fudbaler mora da preuzme odgovornost i pomogne treneru. Ako je to moguće, Bešiktaš bi trebalo da ga zadrži. Ovde i Uprava mora da skine teret sa Jalčinovih leđa, tako što će, ako je potrebno, posegnuti za kaznom. Koliko znam, klubovi mogu najviše da sankcionišu igrača uzimanjem deset odsto njegove zarade, što nije nešto što će nauditi igraču. Biće još sastanaka između uprave i šefa stručnog štaba, nadam se da će uspeti da vrate Adema na pravi put - smatra Bajram Bektaš.

Prethodnih dana pisalo se da je Adem Ljajić, zajedno sa hrvatskim štoperom Domagojem Vidom, odbio predlog rukovodstva za smanjenjem plata. Vida zarađuje 3.400.000 po sezoni, Ljajić 2.200.000.

Mnogi su na Bosforu spremni da kažu kako je predstojeći prelazni rok šansa ga Bešiktaš proda i vrati bar deo uloženih sredstava kad je leta 2019. otkupio njegov ugovor od Torina za 6.500.000 evra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.