IKONA ČELSIJA SE SNIMALA U KREVETU SA DRUGOM ŽENOM: Sam sebi uništio brak dug 10 godina i duplo dužu vezu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

bezuspešno vrdanje

IKONA ČELSIJA SE SNIMALA U KREVETU SA DRUGOM ŽENOM: Sam sebi uništio brak dug 10 godina i duplo dužu vezu! (VIDEO)

Drogba očigledno nije uspeo da se opravda kod bivše supruge

Objavljeno: 22:52h

Legenda Čelsija Didije Drogba objavio je da se razveo od supruge Lale Diakite koju je upoznao devedesetih u Parizu i oženio 2011. godine.

Slavni fudbaler iz Obale Slonovače je svoju suprugu i svoj porodični život uglavnom sakrivao od javnosti i malo se znalo o tome, ali Drogba sada je na Instagramu objavio da je njihov deceniju dug brak i dve decenije duga veza okončana.

- Nisam navikao govoriti o svom privatnom životu, ali zbog spekulacija u medijima, mogu da potvrdim da smo nažalost nakon 20 godina zajedničkog života, Lala i ja prošle godine doneli tešku odluku da svako krene svojim putem. I dalje smo veoma bliski i glavni su nam prioriteti zaštiti našu decu - napisao je bivši napadač.

Didije Drogba
foto: EPA/Andy Rain

Svemu je prethodila pojava videa na internetu na kome je Drogba u krevetu sa mladom ženom koja ga u jednom trenutku "kobajagi" ugrize za rame. Nekadašnji centarfor potom vrisne i kaže na francuskom: "Pozitivna je! Zaraziće me ujedom!".

Kasnije se tvrdilo da je video deo kampanje borbe protiv koronavirusa i da promoviše mere protiv pandemije, ali izgleda da Drogbina supruga nije poverovala u tu priču...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.