STANOJEVIĆ O DVOJCU KOJI JE OSTAVIO U BEOGRADU: To kod mene ne može! Nikad! Svi oni misle s menadžerima...
Foto: Starsport©

najbolje je to za njih

STANOJEVIĆ O DVOJCU KOJI JE OSTAVIO U BEOGRADU: To kod mene ne može! Nikad! Svi oni misle s menadžerima...

On je istakao da njih dvojica i ako ne odu na pozajmicu svejedno neće dobiti šansu na proleće

Objavljeno: 12:12h

Fudbaleri Partizana trenutno sprovode zimske pripreme u turskom Beleku i spremaju se za nastavak sezone.

Mnoge je pred put u Tursku pomalo iznenadila odluka trenera Aleksandra Stanojevića da ne povede dva talentovana momka, Denisa Stojkovića i Nikolu Čolića, već da oni ostanu u Beogradu kako bi pronašli timove u kojima će igrati na pozajmici tokom proleća.

- Najviše se računa na Stojkovića i Čolića. Zaslužuju da budu ovde, za mene su bolji od ovih novih momaka. Nije u tome poenta. Stojković je prvi put počeo kod mene kao starter, Čolić isto, sad ne bi dobili šansu, potreban im je "apgrejd". Odlazi Filip, znak pitanja je kod Svete. Potrebno je da imaju kontinuitet, u suprotnom - opredeliću se za bonuse koji u kontinuitetu igraju Superligu, bez obzira na to da li su manje talentovani - poručio je Stanojević o dvojici mladih igrača.

Denis Stojković
foto: Starsport©

On je istakao i da oni nisu baš dobro primili te vesti.

- Loše su prihvatili. Svi oni misle, zajedno s menadžerima koji su okupirali srpski fudbal, da mogu odmah da igraju. To kod mene ne može, ne sad... Nikad! Ako ne odu na pozajmicu, opet neće dobiti šansu... Jović je poslednju utakmicu ušao i namestio gol, Čolić - dve-tri, nije iskoristio, ali verujem u njega. Ta njihova žurba da odu u Mančester i Liverpul... Znate kako prolaze igrači koji brzo odu, brzo i padnu. Najgora stvar je na silu gurati mladog igrača. Možda će samo neko trenutno da se naplati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.