Marković odbio reprezentaciju Srbije!
Foto: Starsport©

rekao ne

Marković odbio reprezentaciju Srbije!

“Orlovi” će se okupiti 21. januara, posle čega putuju u Santo Domingo, gde ih 25. januara očekuje duel protiv selekcije Dominikanske Republike, a samo nekoliko dana kasnije, tačnije 31. januara, Srbija će odmeriti snage sa selekcijom SAD u Orlandu, na stadionu “Eksplorija”

Objavljeno:

Trio fudbalera Partizana Saša Zdjelar, Filip Stevanović i Slobodan Urošević neće otputovati sa ekipom na zimske pripreme u Belek (Tursku).

Ova tri igrača prihvatila su poziv u nacionalni tim za mini turneju "Orlova" po Americi koja će trajati od 21. do 31. januara. Datum turneje poklapa se sa pripremama crno-belih u Turskoj, pa je još ranije dogovoreno između čelnika FSS i Partizana da ova tri fudbalera ne putuju sa ekipom u petak.

Poziv u nacionalni tim ponovo je dobio i Lazar Marković, ali on se zahvalio čelnicima FSS i odlučio da sa "Parnim valjkom" ipak krene u Tursku kako bi se što bolje pripremio za nastavak sezone, ali i u potpunosti zalečio provrede koje su ga mučile u prvom delu sezone.

Što se pomenutog turnira tiče, reprezentaciju Srbije će sačinjavati uglavom fudbaleri iz Superlige Srbije, a mesto VD selektora pripašće Iliji Stolicci koji će tu funkciju obavljati dok se ne pronađe pravo rešenje na toj pozciji.

“Orlovi” će se okupiti 21. januara, posle čega putuju u Santo Domingo, gde ih 25. januara očekuje duel protiv selekcije Dominikanske Republike, a samo nekoliko dana kasnije, tačnije 31. januara, Srbija će odmeriti snage sa selekcijom SAD u Orlandu, na stadionu “Eksplorija”.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.