MOTOR EKIPE OSTAJE U PARTIZANU: Potpisao je do 2023. godine!
Foto: Starsport©

to je to

MOTOR EKIPE OSTAJE U PARTIZANU: Potpisao je do 2023. godine!

Šćekiću je u junu 2021. godine isticao važeći ugovor, pa je klub, po želji struke, odlučio da mu ponudi opciju produžetka, što je vezista posle pregovora i prihvatio, pa će 8. januara zadužiti opremu i početi pripreme za prolećni deo sezone sa ostatkom tima

Objavljeno:

Partizan i Aleksandar Šćekić nastavlju ruku po ruku, pošto je prvotimac prihvatio pridužetak ugovora sa crno-belima, saznaje Telegraf. Čelnici kluba i zastupnici igrača, kao i on sam su dogovorili detalje nove saradnje, te će vezista u Humskoj ostati još dve godine.

Šćekiću je u junu 2021. godine isticao važeći ugovor, pa je klub, po želji struke, odlučio da mu ponudi opciju produžetka, što je vezista posle pregovora i prihvatio, pa će 8. januara zadužiti opremu i početi pripreme za prolećni deo sezone sa ostatkom tima.

Na početku mandata Aleksandra Stanojevića delovalo je da Šćekić neće imati mnogo prostora, međutim, fudbaler se vremenom izborio za minutažu, a u smiraju jeseni je postao praktično nezamenljiv u prvoj postavi crno-belih.

Sve je to navelo o klub i struku da ponude fudbaleru novi ugovor, uz napomenu da, bez obzira što je ulazio u poslednjih šest meseci pređađnje saradnje, Šćekić nije imao dozvolu da napusti crno-bele kako god da su se pregovori dve strane okončali.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.