STANKOVIĆ HVALI CRNO-BELE: Zdjelar je motor ekipe, a Natho, Asano i Suma imaju šmeka!
Foto: Starsport©

Pohvale za večitog rivala

STANKOVIĆ HVALI CRNO-BELE: Zdjelar je motor ekipe, a Natho, Asano i Suma imaju šmeka!

Ima interesantnih igrača, ne bih o imenima

Objavljeno:

Šef stručnog štaba, aktuelnog prvaka Srbije, Crvene zvezde, Dejan Stanković na gostovanju na Areni Sport, istakao je da Večiti rival ima dosta zanimljivih pojedinaca.

- Nisam razmišljao, lepo pitanje... Ima Partizan kvalitetnih igrača... Natho, Asano, Suma je interesantan, Zdjelar je njihov motor ekipe i neko ko donosi ravnoteži i detalji odlučuju derbi - rekao Dejan Stanković.

Na pitanje o derbijima u kojima crveno-beli u poslednja tri nemaju pobedu istakao je da veliku pobedu očekuje u nastavku sezone, ali da je pre svega bitno da se pobeđuje u manjim utakmicama.

- Nadam se već na proleće -, naveo je Stanković i rekao da cilj Zvezde nije samo taj jedan meč, već uspešno okončanih 50 utakmica, trofeji i proleće u Evropi.

Ima li za Zvezdu interesantnih igrača u Superligi? Spominjao se Marko Jevremović iz Javora, ali trener crveno-belih je kazao da neće dovoditi levog beka.

- Ima interesantnih igrača, ne bih o imenima... Ako kažem - to se kod mene komentariše kao da ga dovodim u Zvezdu. Ima ozbiljnih profila, mladih igrača, ali vraćam se na to bonus pravilo koje može mnogo dobrog da donese - zaključio je Stanković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.