ČELNICI ZVEZDE PORUČILI TIMU: SLUŠAJTE ŠEFA, NE OPUŠTAJTE SE! Stanković: Čeka nas težak i ozbiljan rad!
Foto: crvenazvezdafk.com

MOTIVACIJA

ČELNICI ZVEZDE PORUČILI TIMU: SLUŠAJTE ŠEFA, NE OPUŠTAJTE SE! Stanković: Čeka nas težak i ozbiljan rad!

Rukovodstvo kluba se obratilo igračima pred početak zimskih priprema

Objavljeno: 11:52h

Rukovodstvo Crvene zvezde poželelo je danas fudbalerima tog kluba zdravlje i sreću, kao i dobar rad i nove uspehe u 2021. godini.

- Želim vam sreću, radost, da vas prate u ovoj 2021. godini. Vi ste, većina vas, i prethodne godine imali sjajne rezultate koji obeležavaju istoriju ovog kluba. Želeo bih da ih ponovite u ovoj godini i napravite korak više, a vi znate šta je to, da se ukrasimo duplom krunom, a na jesen napravimo neki plasman, koji već četiri godine zaredom imamo u Evropi - rekao je predsednik Svetozar Mijailović.

FK Crvena zvezda, Mitar Mrkela, Dejan Stanković, Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

Generalni direktor Zvezdan Terzić je u ime kluba poželeo igračima mnogo zdravlja i uspeha, kao i da se ostvare zacrtani ciljevi, odnosno osvjanje titule i kupa.

- Mnogi od vas su dugo u Zvezdi, znate obaveze i očekivanja. Slušajte šefa, odgovorite sve zahteve koji su pred vama. Ne opuštajte se, titula nije osvojena iako imamo devet bodova prednosti. Momci, srećno - istakao je Terzić.

Sportski direktor Mitar Mrkela je na početku izlaganja poželeo pre svega uspešan početak priprema.

- Naši ciljevi su uvek isti, oni su najviši, najveći. Želimo titulu, kup, da se dobro predstavimo i, ako je moguće, da prođemo u dvomeču sa Milanom. Naša velika motivacija je četvrta uzastopna titula šampiona Srbije. Želim da u vama vidim istu strast kao kada smo osvojili prvi trofej. Imamo 27 dana da se dobro spremimo za prvu utakmicu - naveo je Mrkela.

Dejan Stanković
foto: Starsport©

Trener Dejan Stanković je ponovio da su ciljevi isti, a da je na timu da se "dokaže i pokaže".

- Dobili smo dosta pohvala i tu stavljamo tačku. Dobro da zasučemo rukave, još ništa nismo uradili. Od starijih očekujem da budu pravi lideri, da povuku mlađe i što pre ih nauče kako treba da se poštuju klub i grb i kako treba da se trenira. Čeka nas ozbiljan i težak rad - rekao je trener Zvezde.

Zvezda će imati priliku da osvoji četvrtu vezanu titulu, i na dobrom je putu pošto ima devet bodova više u Superligi od drugoplasiranog Partizana. Takođe, igraće i završnicu Kupa Srbije.

Crveno-beli će igrati i nokaut fazu Lige Evrope, gde će joj u šesnaestini finala rival biti slavni Milan, a utakmice su zakazane za 18. i 25. februar.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.