POTRESNA ISPOVEST NAPADAČA TOTENHEMA SAIGRAČU: Hteo da prekine karijeru kada mu je majka iznenada umrla! (VIDEO)
Podrška zemljaka: Lukas i Vinisijus, Foto: EPA/Neil Hall

dirljivo

POTRESNA ISPOVEST NAPADAČA TOTENHEMA SAIGRAČU: Hteo da prekine karijeru kada mu je majka iznenada umrla! (VIDEO)

Kad god bih dao gol, ona bi to pokazala celom gradu. A gde je sad zabava u postizanju golova? Ona to više ne može da vidi - pričao je Vinisijus kroz plač

Objavljeno:

Fudbaler Totenhema na pozajmici iz Benfike, Karlos Vinisijus, koristi svaku priliku koju dobije od Žozea Murinja.

U konkurenciji Harija Kejna i Sona Heunga Mina, brazilski napadač ne igra mnogo, ali se to možda promeni posle het-trika koji je postigao u FA kupu.

Da proslavi odličnu partiju i visoku pobedu nad Marinom (5:0), Vinisijus je otišao na večeru sa zemljakom i saigračem Lukasom Mourom.

Karlos Vinisijus
foto: EPA/Neil Hall

Međutim, kada je počeo da priča o danima kad je igrao u Portugalu, visoki centarfor se setio svoje pokojne majke za koju je kao sin jedinac očigledno bio posebno vezan.

- Došao sam u Rio Ave. Prva liga, prva utakmicca, prvi gol. Ali, nakon mog dolaska u Portugal, moja mama je preminula. Pre dve godine, znaš. Tada sam počeo da sumnjam u sve ponovo. Tada je sve počelo. Dajem golove i sve, a ona je tad umrla, u rodnom gradu. Od srčanog udara... Tada sam postao nesiguran i rekao sam sebi da ću prestati da igram - pričao je saigraču Vinisijus kada se rasplakao za večerom.

- Mislio sam, kad god bih dao gol, ona bi to pokazala celom gradu. A gde je sad zabava u postizanju golova? Ona to više ne može da vidi, znaš... Tad sam rekao, prekinuću. To je to, ne mogu da podnesem to više.

Karlos je otkrio kako je ipak smogao snage da nastavi svoju karijeru daleko od domovine.

- Ali uz pomoć Boga koji mi je dao ženu i decu, pogledao bih njih i to mi je dalo snage da nastavim. Moja sestra u Maranjau. Da sam bio sam, završio bih karijeru. Zato što život više nije imao smisla za mene - završio je Vinisijus priču vidno potresenom Lukasu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.