NISAM OKLEVAO, ZVEZDA JE ŠANSA KOJA SE PRUŽA JEDNOM U ŽIVOTU! Bakajoko otkrio ko mu je pomogao da dođe na Marakanu!
Foto: crvenazvezdafk.com

jedva čeka milan

NISAM OKLEVAO, ZVEZDA JE ŠANSA KOJA SE PRUŽA JEDNOM U ŽIVOTU! Bakajoko otkrio ko mu je pomogao da dođe na Marakanu!

Veoma sam srećan i zadovoljan zbog toga što sam ovde - rekao je Bakajoko na predstavljanju

Objavljeno:

Novi fudbaler Crvene zvezde Aksel Bakajoko rekao je danas da nije oklevao kada je čuo da se srpski klub interesuje za njega.

- Nisam oklevao kada sam čuo da se Zvezda zanima za mene. Znam da je to veliki klub. To je šansa koja se pruža jednom u životu. Veoma sam srećan i zadovoljan zbog toga što sam ovde - rekao je Bakajoko na predstavljanju.

Bakajoko ima 23 godine i igra na krilnim pozicijama. Nosiće dres sa brojem sedam.

Nekadašnji mladi reprezentativac Francuske je došao iz Intera, iz kog je prethodnih godina bio na pozajmicama u Sošou i Sankt Galenu.

Aksel Bakajoko
foto: Profimedia

Zvezda će u šesnasetini finala Lige Evrope igrati protiv Interovog gradskog rivala Milana, a novinare je zanimalo da li će mu to biti dodatni motiv.

- Pokušaću da se uklopim što pre i veoma se radujem što će Zvezda igrati protiv Milana, što ću opet biti na stadionu San Siro - kazao je Bakajoko.

Njemu je saigrač u Sankt Galenu bio nekadašnji igrač Zvezde Milan Vilotić.

- Vilotića smatram starijim bratom, mnogo mi je pomogao. Pričao mi je sve najbolje o klubu, ali nismo ništa detaljno. Bio je od pomoći prilikom odluke da dođem ovde - naveo je Bakajoko.

On je rekao da se najbolje snalazi u napadu, da voli da igra krilo, ali da može da pomogne i u odbrani i da će sve to zavisiti do trenera Dejana Stankovića.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.