ZVEZDA SPREMA NOVU DETONACIJU: Bivši trofejni vezista Juventusa i Intera na putu za Marakanu!
Foto: EPA/Matteo Bazzi

ova će baš odjeknuti

ZVEZDA SPREMA NOVU DETONACIJU: Bivši trofejni vezista Juventusa i Intera na putu za Marakanu!

Sa Juventusom je osvojio šest titula u Seriji A i četiri Kupa Italije, a godinama je bio standardni reprezentativac Gane

Objavljeno: 15:36h

Crvena zvezda je tokom jeseni dosta utakmica igrala u formaciji sa tri štopera i dva ofanzivna beka, a postoje indicije da je to dugoročni plan Dejana Stankovića.

Tako bi dobio dodatnu stabilnost u odbrani, pogotovo u bitnim mečevima u Evropi, a zbog takve vizije tima jedno od meta kluba iz Ljutice Bogdana je i Kvadvo Asamoa!

Iskusni 32-godišnji fudbaler iz Gane je u Udinezeu na početku karijere igrao u veznom redu, ali je onda kod Antonija Kontea u Juventusu promenio poziciju i igrao je kao ofanzivni bek.

Kvadvo Asamoa
foto: EPA/Quique Garcia

Sa Juventusom je osvojio šest titula u Seriji A i četiri Kupa Italije, a godinama je bio standardni reprezentativac Gane i skupio je 74 nastupa za "crne zvezde".

Konte ga je doveo u Inter gde je u sezoni 2018/19 bio standardan, a onda je ispao iz tima i od kraja prošle sezone je bez kluba.

Stanković ga smatra za idealno pojačanje, zna ga iz Italije, ali problem prave i drugi zainteresovani klubovi. Udineze želi da ga vrati, a i Đenova je zainteresovana za njegove usluge.

Crvena zvezda bi mogla da ga privoli činjenicom da igra Evropu i da bi Asamoa mogao sa crveno-belima sledeće sezone da se vrati u Ligu šampiona.

Iz Italije je već stigao Aksel Bakajoko, crveno-beli žele i Simonea Ederu iz Torina, a ako bi došao Asamoa, bio bi definitivno najveće pojačanje.

(Espreso.co.rs/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.