ZIDAN DIGAO RUKE OD JOVIĆA: Trener Reala poručio da Srbin može da se seli iz Madrida!
Foto: EPA/Juanjo Martin

dosta ga je čekao

ZIDAN DIGAO RUKE OD JOVIĆA: Trener Reala poručio da Srbin može da se seli iz Madrida!

Iako je slavni Francuz letos odlučio da dâ novu priliku Joviću, sada je spreman da se odrekne njegovih usluga, navodno razočaran što je Srbin propustio veliki broj utakmica zbog povreda i koronavirusa, ali izbog slabih partija kada je bio zdrav

Objavljeno: 12:16h

Luka Jović je na izlaznim vratima Real Madrida.

Kako piše španska "Marka", trener kraljevskog kluba Zinedin Zidan je i definitivno izgubio poverenje u srpskog napadača i poručio upravi kluba da može da napusti klub.

Iako je slavni Francuz letos odlučio da dâ novu priliku Joviću, sada je spreman da se odrekne njegovih usluga, navodno razočaran što je Srbin propustio veliki broj utakmica zbog povreda i koronavirusa, ali izbog slabih partija kada je bio zdrav.

Luka Jović, Zinedin Zidan
foto: EPA/Juanjo Martin

Čak tri puta je bivši špic Crvene zvezde povređivao primicač, a zbog poslednje takve povrede nije na raspolaganju pred duel sa Osasunom.

Ove sezone je odigrao samo četiri utakmice u Primeri i jednu u Ligi šampiona, a tokom cele prethodne godine na terenu je bio samo 607 minuta i dao jedan gol!

Postoji moguićnost da Real pošalje Jovića na pozajmicu do kraja sezone u ovom prelaznom roku, a kao moguća destinacija pominje se bivši klub Ajntraht iz Frankfurta.

Ipak, možda je realnije da to bude lider Serije A, italijanski Milan, pošto ne može mnogo klubova da priušti platu Luke Jovića na tržištu pogođenom pandemijom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.