TRENER I KLUB OGORČENI NA ALEKSANDRA MITROVIĆA: Razočarani smo! Snosiće posledice!
Foto: EPA/Clive Rose

i dalje na stubu srama

TRENER I KLUB OGORČENI NA ALEKSANDRA MITROVIĆA: Razočarani smo! Snosiće posledice!

Parker kaže da će klub interno rešiti ponašanje srpskog reprezentativca

Objavljeno: 18:58h

Aleksandar Mitrović prolazi kroz najteže razdoblje od kada je u Fulamu, ali čak i ne toliko zbog toga što sve ređe igra, već više zbog onoga što je izazvao proslavom Nove godine sa Lukom Milivojevićem.

Dvojica srpskih reprezentativaca su zajedno s porodicama slavili doček i time prekršili naredbe Vlade Velike Britanije o dozvoljenom broju osoba koje mogu da se okupe u stanu ili kući

Zato su se našli na udaru britanske javnosti, a o napadaču Fulama je sada govorio trener Skot Parker koji je priznao da je razočaran takvim ponašanjem svog kapitena.

- Razočaran sam. I ja i svi u klubu smo bili ogorčeni kada smo videli Aleksove slike. Razume da je napravio grešku i razume da je to bilo veoma neodgovorno. Interno ćemo se pozabaviti tim slučajem i Aleks će snositi posledice za svoje greške, kao i svi drugi - rekao je Parker.

- Odgovornost nije samo na fudbalerima, već na svima u trenutnom okruženju. Postoje stroga uputstva i ograničenja iz razloga koje svi znamo, to važi za sve. Imamo stroge protokole, šta smete i šta ne smete da radite, testiramo se dva puta nedeljno, ali naravno da igrači moraju da preuzmu odgovornost kada napuste prostorije ili izađu iz našeg balona u smislu onoga šta rade i sa kim su u kontaktu - dodao je trener Fulama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media