TRENER KRISTAL PALASA KIPTI OD BESA NA MILIVOJEVIĆA: Snosiće odgovornost! Ništa pozitivno ne mogu da kažem o tome!
Foto: Profimedia

razočarao ga je

TRENER KRISTAL PALASA KIPTI OD BESA NA MILIVOJEVIĆA: Snosiće odgovornost! Ništa pozitivno ne mogu da kažem o tome!

Ipak, stao je u odbranu svog kapitena od ljutih navijača

Objavljeno: 10:22h

Luka Milivojević, kao i Aleksandar Mitrović, nalaze se na udaru javnosti na Ostrvu.

Razlog je taj što je na društvenim mrežama osvanuo video s dočeka Nove godine na kome su dvojica fudbalera zajedno s porodicama slavili, čime je prekršen Kovid protokol, odnosno zabrana okupljanja većeg broja ljudi.

Njih dvojica nisu samo zbog kršenja ovih pravila i preporuka na udaru javnosti, već je protiv njih pokrenuta i istraga, a ponašanje kapitena Kristal Palasa je osudio i Roj Hodžson, trener tog kluba.

Roj Hodžson
foto: EPA/John Walton

- Osuđujemo to, zasigurno se izvinjavamo za to - rekao je Hodžson posle pobede Kristal Palasa nad Šefild junajtedom (2:0) i dodao:

- Siguran sam da će se i Luka izviniti. Što se mene tiče, on bi trebalo da snosi odgovornost za to. To je unutrašnja stvar i rešićemo to, ali bukvalno ne postoji jedna pozitivna stvar koju bih mogao da kažem na tu temu.

Andros Taunzend, Luka Milivojević
foto: Profimedia

Ipak, bez obzira na to, Hodžon je uzeo u zaštitu svog fudbalere kada su u pitanju negativne reakcije navijača tog kluba, koji su smatrali da je trebalo da bude odstranjen iz tima, ali se on našao na terenu u meču s Šefildom.

- Bojim se da nisam u kontaktu sa 20 i kusur hiljada navijača Palasa, pa takve komentare jednostavno ne mogu da komentarišem. Ali iznenađen sam ukoliko postoji problem kod navijača Palasa, znajući da su oni inače zabrinutiji za to da li pobeđujemo. U svakom slučaju, ovo je prekršaj vladinih mera i izvinjavamo se zbog toga - zaključio je Hodžson.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.