MOŽDA KARIJERU ZAVRŠIM U ZVEZDI! Svakako ću uvek voleti i pratiti klub, kaže reprezentativac Srbije!
Foto: EPA/Elisabetta Baracchi

opa

MOŽDA KARIJERU ZAVRŠIM U ZVEZDI! Svakako ću uvek voleti i pratiti klub, kaže reprezentativac Srbije!

U novogodišnjem intervjuu za Žurnal, Đuričić je podsetio da je navijač Zvezde i pričao je o mogućnosti da karijeru završi u beogradskom klubu

Objavljeno:

Filip Đuričić je ove godine pružao partije karijere u dresu italijanskog Sasuolo čime je izborio povratak u reprezentaciju Srbije u kojoj je takođe imao značajnu ulogu.

U novogodišnjem intervjuu za Sportski žurnal Đuričić je podsetio da je navijač Crvene zvezde i pričao je o mogućnosti da karijeru završi u beogradskom klubu, ali i o tome kako je svojevremneo malo nedostajalo da završi na Marakani.

Filip Đuričić, Dušan Tadić
foto: Starsport©

- Prvi put sam pregovarao o povratku kad je Ilija Ivić bio sportski direktor i želeo da okupi nas mlađe. Kockice se nisu složile. Ivić je želeo Danijela Aleksića i mene, došao je samo Darko Lazović. Nije ni kasnije bilo konkretnih ponuda. Možda završim karijeru u Zvezdi, a možda bi to bilo i pogrešno jer bih zauzeo mesto mladim igračima, a zna se da naši klubovi žive od njihove prodaje. Nisam još razmišljao o tome - rekao je Đuričić za Sportski žurnal.

Ipak, za reprezentativca Srbije jedna stvar je sigurna.

- Zvezdu ću svakako uvek voleti i pratiti, fudbalski i košarkaški klub posebno - rekao je Đuričić.

Filip Đuričić
foto: AP

Srpski fudbaler kaže i da ne bi imao ništa protiv da posle igračke karijere ostane na 'Čizmi'.

- Rano je da planiram šta ću i gde raditi kad okačim kopačke o klin. Namera mi je da igram još dugo, tako da nisam razmišljao o potezima posle fudbala. Sviđa mi se život na Apeninima, hrana, ambijent, klima, ovde sam se pronašao i želim da ostanem još dugo - rekao je Đuričić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.