VIŠE DA ME NE SPOMINJE, ON JE POSLEDNJI ČOVEK U SRBIJI KOJI TREBA DA ME ZOVE! Dejo žestoko odgovorio Terziću!
Neka, hvala: Dejan Savićević (desno), Foto: EPA/Andrej Cukić

sukob se ne smiruje

VIŠE DA ME NE SPOMINJE, ON JE POSLEDNJI ČOVEK U SRBIJI KOJI TREBA DA ME ZOVE! Dejo žestoko odgovorio Terziću!

Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put – onda si budala - smatra Savićević

Objavljeno: 13:20h

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pre 15 dana je pozvao predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića da bude gost kluba na utakmici protiv Milana u Ligi Evrope, s obzirom da je legenda oba kluba.

Činilo se da bi tako moglo da dođe do pomirenja Terzića i Savićevića posle dosta oštrih reči i optužbi, pogotovo nakon što je Crna Gora odigrala utakmicu sa tzv. Kosovom u kvalifikacijama za EURO.

- Mislio sam da nećemo više pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku, to može samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo – zamolio bih ga ovim putem da me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, sa kojima se nikada neću pomiriti. On to treba da zna, ima svoj život, ja imam svoj i on je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu – rekao je Savićević.

Dejan Savićević, Zvezdan Terzić
foto: EPA/Andrej Cukić/Dragana Udovičić

Predsednik fudbalskog saveza je za crnogorske "Vijesti" napomenuo da ne želi da dozvoli da ga neko "pređe" dva puta.

- Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smeli, da je nikakav čovek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori i od njega da se pomirim sa njim. Jer, ako te neko jednom povredi, povrediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da vi vas još jednom „uradili“ ili „odradili“. Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put – onda si budala. Eto, to je neki moj moto i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je – podvukao je Savićević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.