STANOJEVIĆ SE SETIO KAKO SU GA CRNO-BELI OTERALI: Priznajem da imam kratak fitilj, ali to nije bilo normalno!
Foto: Starsport©

otvorio dosije iz soluna

STANOJEVIĆ SE SETIO KAKO SU GA CRNO-BELI OTERALI: Priznajem da imam kratak fitilj, ali to nije bilo normalno!

Prisetio se te ružne epizode iz trenerske karijere

Objavljeno: 12:26h

Aleksandar Stanojević je po povratku u Humsku uspeo tokom jesenje polusezone da koliko-toliko stabilizuje Partizan koji je pod njih vezao seriju pobeda u finišu polusezone.

Dok pravi planove za zimske pripreme za nastavak sezone u Superligi i pokušaj da sustigne Crvenu zvezdu na tabeli tokom proleća, Stanojević se prisetio one "čudne" epizode iz svoje karijere kada je posle samo 2 meseca oteran sa klupe PAOK-a.

Mladi trener se prisetio šta se tada dešavalo i kako je došlo do toga da se zadrži samo dva meseca uprkos dobrim rezultatima, ali problem je bio animozitet direktora kluba prema njemu od početka.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

- Ja sam energičan trener, kratkog fitilja i bukvalno u svim klubovima koje ste nabrojali, uvek sam sam odlazio, nikada nisam dobio otkaz. Sam sam odlazio iz hiljadu razloga – bilo da sam pogrešio pri izboru kluba, bilo da mi nešto drugo nije odgovaralo, bilo da nisam bio zadovoljan rezultatima ili nečim u klubu. Nigde, osim PAOK-a, gde sam ’oteran’, žargonski rečeno. U Solunu direktor od početka nije bio za mene. Nisam im se nametnuo da sam rešenje za njih, odnosno, samom direktoru. Doveli su me, iako su mi rekli da direktor nije za mene. On mi je to otvoreno rekao, krenuli smo u tu priču, a šta god sam ja radio on je u startu bio protiv toga - rekao je Stanojević u intervjuu za "B92".

Sve što se desilo u Solunu, saglasan je, nije bilo normalno.

- Možda sam ja mogao neke stvari bolje da uradim, ali ako kažete da ste prošli pripreme i preskočili u Ligi Evrope prvo kolo, onda to nije normalna stvar i nije normalna situacija da nešto pokvarite ili tako uradite. Ako gledate sa strane, sve to što se desilo nije normalno. Ali polazim od sebe, možda sam ja trebao neke druge stvari da uradim bolje i drugačije. Generalno, ako odete posle dva meseca nešto nije u redu i nije normalno. Desilo mi se to prvi put, nadam se i poslednji put takvo iskustvo. Videli ste da sam se i posle toga vratio u Kinu, bio u četiri kluba i kandidat za selektora. Dakle, otvorena su mi vrata. Znate i u Haifi kako sam prošao i kako su me otpratili.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.