KIKSNULI STE SA BENOM, ZDJELAROM I KATAIJEM - NEMOJTE I SA MARKOVIĆEM! Novinar podsetio Atinjane na stare greške!
Foto: Starsport©

opomena

KIKSNULI STE SA BENOM, ZDJELAROM I KATAIJEM - NEMOJTE I SA MARKOVIĆEM! Novinar podsetio Atinjane na stare greške!

Olimpijakos nije na pravi način, igrački i ekonomski, koristio brojne igrače koje je slao na pozajmicu - kaže se u Gazeti

Objavljeno:

Novinar grčke Gazete je upozorio upravu Olimpijakosa da ne napravi grešku sa Svetozarom Markovićem kao što su činili sa nekim drugim igračima kojima nisu dali pravi šansu.

Dvadesetogodišnji štoper se vratio u Partizan na pozajmicu iz pirejskog kluba i vrlo brzo postao jedan od najbitnijih šrafova tima Aleksandra Stanojevića koji ga je i sam pohvalio, kao najbolje pojačanje uz Filipa Holendera.

Svetozar Marković
foto: FK Partizan

Grčki novinar je napomenuo da su crveno-beli iz Atine često grešili sa fudbalerima koje bi kupovali, odmah slali na pozajmice, a onda kada bi oni se mladi igrači razvili, lako ih se odricali.

Kao primere, naveo je El Fardu Bena, Sašu Zdjelara i Aleksandra Kataija.

- Olimpijakos je napravio mnogo lepih stvari sa igračima koji su slati na pozajmicu. Mitroglu je godinu dana igrao za Atromitos i Panionios. Buhalakis je bio u Notingemu, Cimikas se ustalio u Holandiji i Danskoj. Međutim, Olimpijakos nije na pravi način, igrački i ekonomski, koristio brojne igrače koje je slao na pozajmicu. Takvi su, između ostalih El Fardu Ben, Zdjelar, pa čak i Katai. O Joanidisu iz Apoela da ne govorimo - piše u autorskom tekstu Gazete.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.