JA SAM NA VRHU VEĆ 25 GODINA, ALI JEDAN JE BOLJI I OD MENE! Zlatan rekao ko su 'stvarno' najbolji svih vremena!
Foto: EPA/Luca Zennaro

ibrini argumenti

JA SAM NA VRHU VEĆ 25 GODINA, ALI JEDAN JE BOLJI I OD MENE! Zlatan rekao ko su 'stvarno' najbolji svih vremena!

- Ne bih menjao svojih 12 nagrada za najboljeg igrača Švedske za jednu Zlatnu loptu Frans fudbala. One za mene znače kontinuitet - rekao je Ibrahimović

Objavljeno:

Sujeta napadača je čudo, a ona kod Zlatana Ibrahimovića neretko prelazi u aroganciju.

Kako god da stvari stoje, as Milana uspe da pronađe argumente koji njemu idu u prilog.

Zlatan Ibrahimović
foto: EPA/Matteo Bazzi

Tako je prokomentarisao nedavnu dodelu nagrada za najboljeg igrača od strane FIFA-e, odnosno idealni tim svih vremena koji je birao Frans fudbal.

- Ne bih menjao svojih 12 nagrada za najboljeg igrača Švedske za jednu Zlatnu loptu Frans fudbala. One za mene znače kontinuitet. Video sam mnoge koji su osvajali nagradu i nestajali su. Ja sam tu na vrhu već 25 godina - rekao je Zlatan.

Ibra je rekao i ko su za njega najbolji fudbaleri svih vremena, a verovali ili ne, smatra da je jedan ipak bolji i od njega - Dijego Maradona.

Dijego Maradona
foto: Profimedia

- Nedved me je naterao da radim više. Kada sam ga video shvatio sam da ono što radim nije dovoljno. On je mašina, radio je pre, tokom i nakon treninga. Ludak. Zatim su tu Vijera i Ćavi. Ta Barsina mašina je bila fenomenalna. Kafua bih stavio, a lako je dalje. Zidan, Ronaldo "fenomeno" i Maradona. On je najbolji svih vremena. Da, bolji i od mene - rekao je Zlatan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.